GAMEREPORT

Battlefield: Bad Company 2

12.03.2010 u 15:11

Bionic
Reading

Donosimo recenziju singleplayera ove predivne pucačine! U sljedećem Gamereportu ide recenzija multiplayera

Dragi naši, s nesmiljenim (ne)zadovoljstvom i u ironičnom tonu izvoljavamo vas obavijestiti da nas je ove dane posjetio gospodin Murphy. Znate, onaj čovac na osnovu kojega se definirao tzv. Murphyev zakon koji govori - 'Ako nešto može poći po zlu, poći će.' Zapisano je. I bi tako; nakon ugodnog višednevnog, pače višenoćnog druženja sa singleplayer i multiplayer komponentnom (pre)dugo očekivanog Bad Companya 2, dogodilo se nešto strašno. Taman posred termina koji smo odvojili za snimanje kadrova iz igre, BC 2 odbio je poslušnost.

Točnije, više nam se nije htio spojiti na Electronic Artsov multiplayer server. Zbog toga vam danas nismo u mogućnosti podariti recenziju mrežne koljačine, ali to ćemo učiniti već u sljedećem Gamereportu. No izgleda da porođajni MP problemi za BC 2 nisu ništa čudno. Internet je prepun krikova polu ludih igrača koji su na osnovi poštena rada i znoja svog kupili ovu igru, samo da ju nakon toga - ne bi mogli igrati. Problem je priznao i sam Electronic Arts! Jednostavno su krenuli grlom u jagode. Na neki bizaran način, EA valjda nije očekivao ovako masovan serverski posjet jedne od 'najhypanije' igre godine.

Kako bilo da bilo, problemi su tu te nam ostaje samo čekanje do neke nove zakrpe i pojačavanja serverske baze koja će ih riješiti. Dotle pak svi skupa možemo uživati u uistinu genijalnom solo iskustvu. Ne, BC 2 nije nikakav Modern Warfare - to se ponajviše vidi po puno otvorenijim mapama koje su skoro u potpunosti odmakle od skučene i klaustrofobične borbe. Umjesto toga ćete se napucavati po ruskim vrletima, azijskim stepama i južnoameričkim džunglama. Normalno, s nama je opet predivan sustav rušenja zgrada te mogućnost upravljanja raznim vozilima i letalima. Sve ostale informacije nalaze se u videoprilogu, a mi još jedno podsjećamo na sljedeći GR u kojem ćemo čak pokrenuti i jednu malu, ali slatku Bad Company 2 nagradnjaču. Živjeli!

 

Singleplayer recenzija Bad Companya 2, sljedeći put ide multiplayer