NAGRADNJAČA

Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts - pravila nagradnjače

22.11.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Pročitajte sve što vas zanima vezano uz našu novu nagradnjaču

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja prijavljuju se ostavljanjem komentara na članku "Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts" na temu "Kućni ljubimci". Zadatak je napisati originalan i duhovit odgovor na pitanje "Zašto DICE u Battlefield 4 nije stavio više pasa i mačaka?" O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (promocija, tportal.hr), Damir Rukavina (Urednik Gamereport/Playtoy) i Marin Zdelar (Gamereport). Nagraditi ćemo 1 dobitnika i dodijeliti ukupno 1 nagradu.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši ostavljanjem komentara na članku "Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts", a tema je "kućni ljubimci". Važno je kod komentara ostaviti svoju e-mail adresu kako bismo vam se mogli javiti ako osvojite nagradu.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 22. studenog 2013. do 2. prosinca 2013., kada će biti objavljeni rezultati na stranici Gamereport.tportal.hr. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.

4) Nagrade

Nagrade su:

Battlefield 4 za PC ustupljen sa strane www.infomark.hr

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.