GOST NA INAUGURACIJI

Banjalučki postolar već noćima ne spava zbog Melanije Trump

11.01.2017 u 16:00

Bionic
Reading

Vlasnik banjalučke tvornice cipela koja je par štikli darovala supruzi nadolazećeg američkog predsjednika s nestrpljenjem čeka odlazak na svečanu inauguraciju Donalda Trumpa, iako još uvijek ne zna hoće li Melania Trump za tu prigodu doista obuti cipele iz pogona tvornice Bema

Kako piše The Balkan Insight, vlasnik tvornice Marinko Umičević već noćima ne spava od uzbuđenja otkako je primio službeni poziv za inauguraciju koja će se održati 20. siječnja.

'U ponedjeljak navečer zaprimio sam poziv agencije koja organizira dobrotvorni inauguracijski bal te su mi kazali kako sam im priuštio probleme jer mi zabunom još uvijek nisu poslali VIP pozivnicu. I sam sam u problemu jer ne znam što ću pokloniti Melaniji, dok mi do Donalda nije stalo previše', izjavio je Umičević, dodajući kako bi vrlo rado poveo i predsjednika Republike SrpskeMilorada Dodika, koji je dobio poziv za inauguracijski bal, ali ne i za sam službeni čin ustoličenja američkog predsjednika.

Dodatne probleme Umičeviću stvara ljubomorna supruga koja nije primila poziv pa mu više ne želi peglati košulje, požalio se vlasnik Beme te još uvijek sređuje vizu za odlazak u Sjedinjene Države.

Podsjetimo, banjalučka tvornica poslala je ovog ljeta Melaniji Trump par ugodnih cipela s potpeticom i memorijskom pjenom i to u jeku predizborne kampanje, kada je izglednija bila pobjeda demokrata na čelu s njihovom predsjedničkom kandidatkinjom Hillary Clinton

No čelništvo tvornice ankete nisu pokolebale jer su čvrsto vjerovali u Trumpa te ga podržavaju zbog njegovih najava o povezivanju s Rusijom, a koju smatraju zaštitnicom Srba i Srbije.

Tvornica je privukla pozornost medija i prošlog prosinca, kada je Haškom sudu poslala devet pari cipela za optuženike za ratne zločine na području bivše Jugoslavije. Cipele su bile namijenjene za četiri optuženika iz Srbije te petorici Hrvata, a prije nekoliko godina Bema je istim činom razveselila 33 čileanska rudara koji su 69 dana bili zatočeni u urušenom rudarskom oknu.