TAJANSTVENI SASTANAK U ZAGREBU

Bandić uoči izbora 'muti' i s Jakovčićem?

10.01.2014 u 21:54

Bionic
Reading

Točno sedam dana nakon što se sastao s bivšim prvim potpredsjednikom Vlade Radimirom Čačićem i razgovarao o mogućoj suradnji na parlamentarnim izborima 2015, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, doznaje Jutarnji list, ove se srijede u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu sastao s predsjednikom IDS-a Ivanom Jakovčićem

'Točno je da smo se vidjeli. Čestitao sam mu Novu godinu, donio sam mu istarsku malvaziju na poklon. Bio je to više prijateljski nego politički sastanak', potvrdio je Jakovčić za Jutarnji list.

Od Bandićevih suradnika Jutarnji doznaje da je bilo govora i o politici.

'Razgovarali su o suradnji Zagreba i Istre, Bandića u IDS-u tretiraju kao velikog prijatelja Istre, a dotaknuli su se i odnosa u vladajućoj koaliciji. Bandić je već rekao da neće na sljedećim parlamentarnim izborima ponoviti istu grešku i ući u utrku za parlament bez saveznika. Potpuno je normalno u politici da se razgovara i pregovara', kaže upućeni sugovornik.

Uz politička pitanja, Jakovčić i Bandić dotaknuli su se još jedne zajedničke teme. To je raspisivanje međunarodnog natječaja za prodaju kampa Veli Jože u Savudriji. Riječ je o Holdingovu zemljištu koje će uskoro po principu viđeno-kupljeno ponuditi na natječaju s početnom cijenom u iznosu od 22,7 milijuna eura.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.