BEUS RICHENBERG

'Bandić nije ništa naučio iz primjera HNS-a. On premijer neće biti'

09.08.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Gost Novog dana na N1 televiziji bio je HNS-ov Goran Beus Richembergh koji se između ostalog osvrnuo na priče i najave o mogućoj velikoj koaliciji između HDZ-a i SDP-a

'To je san Mosta koji im se pretvorio u javu i nije dobro završio. Ja se nadam da se to neće dogoditi. U ovom konkretnom slučaju hrvatske prilike nisu toliko drastične. Nismo pogođeni ratom, kataklizmom niti nam prijeti propast da bi se morala zazivati velika koalicija. Proći će još neko vrijeme dok se obje strane ne pozicioniraju da o tome mogu razgovarati otvoreno. Sada do toga teško može doći, a ako i do toga dođe, HNS u tome neće sudjelovati', kazao je.

Beus Richembergh
se osvrnuo i na izbornu pretkampanju koja je u punome jeku jer na ulicama Zagreba osvanuli su jumbo plakati #Premijer iza kojih stoji Milan Bandić.

'Obzirom da dolazim iz stranke koja je taj štiklec već iskoristila i pokazalo se da takva kampanja nije imala smisla. Žao mi je što Bandić nije ništa naučio ništa iz tog primjera.
Međutim, čini se da kod nas ima ljudi koji misle da mogu biti direktori svemira. Neka se Bandić zabavlja u kampanji i uživa, ali on premijer biti neće', zaključio je Beus Richembergh.

Cijeli razgovor možete pročitati na N1.

439608 ,439559,439539 ,439518