UPEČATLJIVO SEKSIPILNA

Bai Ling je spas u pravi čas

29.09.2015 u 10:27

Bionic
Reading

Ako se ikada nađete u Los Angelesu za vrijeme filmskog festivala te ako od silne količine posjetitelja ne uspijete pronaći mjesto održavanja projekcija, gospođica Ling je tu da vas uputi u pravom smjeru

Ove godine Hollywood Film Festival ima toliko posjetitelja da organizatori festivala ne znaju gdje da smjeste sve te silne ljude. Za projekcije se traži karta više, a tisuće gostiju festivala izgubljeno luta losanđeleskim bulevarima jer se ne snalaze u tom desetmilijunskom gradu.

No, zato je tu neodoljiva Kineskinja Bai da vam pokaže put i spasi vas od besciljnog bauljanja. Oko prsa je omotala crveni pojas (umjesto grudnjaka; ipak je u Kaliforniji vruće), a ostale intimne dijelove tijela je prekrila prometnom oznakom koja pokazuje u kojem se smjeru čovjek treba kretati ako želi doći do Hollywooda.

Bai je nedavno imala premijeru svog novog filma, erotske drame 'The Key'. 'Posrijedi je art film, a ne pornografija', ponosno je istaknula ona. Kritke su nahvalile nastup naše lijepe Kineskinje tako da ona očekuje (barem) nominaciju za Oscara. Sretno Bai!