U ZADRU

Autom nasrnuo na punicu, spasio ju 22 godine mlađi ljubavnik

05.06.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Pedesetpetogodišnji Zadranin sinoć je oko 23 sata u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Zadru osobnim automobilom probio dvorišna vrata kuće u vlasništvu svoje 68-godišnjakinje punice

Potom je na nju nasrnuo automobilom zbog čega je 68-godišnjakinja teže ozlijeđena. Spasio ju je, kako doznaje Večernji list, 46-godišnjak koji je s njom ljubavnoj vezi i koji je, nakon što je pala na pod, njezina zeta zaustavio udarcem šakom u glavu kroz prozorsko staklo!? Pri tome su obojica ozlijeđena. Policija još uvijek provodi krim-istragu, a zetu je navodno izmjereno više od 1,5 promila alkohola.

U razgovoru sa 46-godišnjakom koji je, kako je rekao 68-godišnjakinjin životni partner, doznali smo da se odvijala prava drama. 'Ja sam spavao. Odjednom me probudila buka. Izašao sam doli i vidio je kako leži ispod automobila svog zeta. Išao je naprijed-natrag, a kad me vidio, pobjegao je. Uspio je pobjeći prije dolaska policije', rekao nam je ovaj 46-godišnjak dodajući kako nije točno da je šakom razbio prozor i udario 55-godišnjaka. Nije odgovorio na upit od čega mu ožiljak na ruci.