BILO SRCE

Ako si nezadovoljan igrom Hajduka – vraćaju ti novac

19.11.2012 u 15:45

Bionic
Reading

Udruga navijača Hajduka 'Bilo srce' pokrenula je akciju prodaje ulaznica navijačima Hajduka koji ne mogu doći na Poljud, a sada idu i korak dalje, spremni su vratiti novac onima koji su kupili ulaznicu a nisu zadovoljni prikazanom igrom. Sve kako bi spriječili zvižduke s tribina mladim igračima.

Iz udruge navijača Hajduka Bilo srce oglasili su se priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti: 'Bilo srce' je od svojih humanitarnih akcija oko Hajduka spremna svakome tko nije zadovoljan sa 'našom dicom' - mladićima koji nisu pretplaćeni, nisu umišljeni i igraju prvu sezonu prvoligaškog nogometa u kojoj su drugi u prvenstvu i daleko su dogurali u kupu jamčit povrat novca za kupljenu utakmicu u roku od 7 dana. Sve što tražimo od vas koji niste zadovoljni je da se našim igračima više ne zviždi!

Za utakmicu sa Lokomotivom odobravamo povrat samo onima koji su zviždali unatoč ambijentu i svemu onome što nas je okupilo na Poljudu (pa i diljem svijeta kroz akciju 'Ako si tužan') stoga te nezadovoljne zviždače lijepo molimo da nam se jave za povrat novca.

Istina novce bi usmjerili najpotrebnijima i najugroženijim, ali se skupljaju preko ljubavi za bilu boju i stoga ćemo za dobrobit kluba koji nas sve spaja rado donirati da se na Poljudu čuje samo podrška Hajduku kakvog želimo gledat - poštenog koji igra muški i kad ga ne ide...

Istovremeno pokrećemo i osnivanje fonda 'I kad gube i kad tuku' iz kojeg ćemo vraćat novce svakome tko u roku od sedam dana povrat zatraži. Kako bi izbjegli eventualne zlouporabe ove akcije od strane navijača protivničkih ekipa nastojat ćemo primopredaju organizirati u prostorijama KN Torcida.