PONUDA POSLOVA

Administratori najtraženiji u Zagrebačkoj županiji

26.06.2014 u 07:02

Bionic
Reading

Administrativna zanimanja mnogima zvuče dosadno te ne vide perspektivu na radnom mjestu administratora, knjigovođe ili tajnice. No ova zanimanja su sve samo ne monotona. Osobe koje obavljaju ove poslove kreću se u dinamičnom i promjenjivom okruženju te nauče raditi širok spektar poslova

U kategoriji administrativnih zanimanja na portalu MojPosao u prvih šest mjeseci 2014. bilo je objavljeno 715 oglasa, od čega se najviše oglasa odnosilo na Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, zatim na Primorsko-goransku i Istarsku županiju.

Najtraženija zanimanja u ovoj kategoriji bila su: administrator, knjigovođa i računovođa.

Ako biste željeli konkurirati za jednu od navedenih pozicija, zanimat će vas da poslodavci u prosjeku od kandidata očekuju tri godine i tri mjeseca radnog iskustva (traži se u 51 posto oglasa).

U samo 14 posto oglasa stručna sprema nije navedena kao uvjet. U više od polovice oglasa od kandidata se traži srednja stručna sprema, a u 43 posto oglasa visoka stručna sprema. Važno je napomenuti da su poslodavci u oglasu mogli označiti više željenih kategorija obrazovanja.
Poznavanje rada na računalu se podrazumijeva, odnosno kao uvjet je navedeno u 67 posto oglasa, posebno napredno služenje paketom MS Office.

Konkretno, za radnu poziciju administratora kandidati mogu očekivati prosječnu plaću od 4.031 kunu. Ukoliko dobijete jedan od poslova koji se svrstava u kategoriju administrativnih zanimanja, možete očekivati ugovor za stalno koji se nudi u 62 posto oglasa. U 50 posto oglasa poslodavci nude ugovor na određeno. Isto tako, poslodavci su mogli naznačiti više vrsta zaposlenja u jednom oglasu.

Na portalu MojPosao trenutno je aktivno više od 100 oglasa u kategoriji administrativnih zanimanja, a za vas izdvajamo sljedeće:

Ako ste završili fakultet ekonomskog usmjerenja ili strojarstva te imate radno iskustvo od najmanje tri godine na istim ili sličnim poslovima, zanimat će vas pozicija referenta nabave za tvrtku Đuro Đaković u Slavonskom Brodu. Sve detalje možete pročitati u oglasu.

Tvrtka Libria specijalizirana je za pružanje računovodstvenih usluga, financijskog i poreznog savjetovanja. Ukoliko imate minimalno pet godina radnog iskustva u računovodstvu te minimalno odgovarajuću srednju stručnu spremu, pošaljite svoju prijavu na oglas za poziciju knjigovođe

TTO Thermotechnik, tvrtka koja posluje pretežno na međunarodnom tržištu, traži tajnicu uprave. Očekuje vas raznolik, dinamičan i nimalo dosadan posao. Sve ostale detalje možete pročitati u oglasu.

BoxMark, tvrtka za proizvodnju kožnih navlaka za automobilska sjedala, traži više suradnika u različitim administrativnim odjelima do administratora u proizvodnji. Odabrani kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja proći će testiranje znanja njemačkog i engleskog jezika te rada na računalu. Kliknite na link za više detalja.

Svaki životopis potrebno je, s vremena na vrijeme, dotjerati i unaprijediti. Ponekad je korisno napraviti i njegov potpun redizajn. Svako poboljšanje i osvježavanje životopisa povećava šansu za dobivanje posla.

Kada se prijavljujete na oglas za posao, nemojte tome pristupiti površno. Za početak, prilagodite molbu i životopis konkretnom poslodavcu. Nemojte slati generičke prijave, to nitko ne voli te pritom djelujete neozbiljno.

Ako dotjerujete ili prvi put sastavljate svoj životopis, provjerite pravila prema kojima se možete voditi.