NOVITETI IZ CUPERTINA

Znamo točan datum kada će Apple razotkriti najnoviji iPhone

31.08.2018 u 09:20

Bionic
Reading

Američka kompanija je, kao i svake godine do sad, pozvala uzvanike i novinare da im se pridruže tijekom događaja koji će se održati 12. rujna

Apple je poslao pozivnice na već tradicionalni jesenski event tijekom kojeg će predstaviti nekoliko novih iPhonea, a možda i novi Apple Watch kao i poboljšani iPad Pro. Događaj je zakazan za 12. rujna u Cupertinu u Kaliforniji. Na pozivnici se vidi brončani krug koji podsjeća na Appleov kampus Apple Park.

Što znamo

Što se dosadašnjih glasina tiče, šuška se da nam stižu tri nova iPhonea, dva sa OLED ekranom i jedan jeftiniji sa 6.1 inčnim LCD ekranom. Najjeftiniji iPhone nove generacije navodno će stići u nekoliko neobičnih boja, a svi novi uređaji trebali bi imati Appleov novi sustav otključavanja Face ID.

IMA IH JOŠ

Imate iPhone ili iPad? Ovo su najbolje značajke iOS-a 12 za koje još ne znate

Pogledaj galeriju

Još jedna ili dvije stvari?

Apple navodno planira redizajnirati i MacBook Air i Mac mini, premda nije sigurno hoće li spomenuti uređaji biti prezentirani tijekom jesenskog događaja. Novi MacBook Air navodno će biti jeftiniji, tanji, a krasit će ga i poboljšane performanse. Što se novog iPad Proa tiče, on bi mogao imati Face ID, a trebao bi mu se pridružiti i novi Apple Watch.

Što god Apple planira saznat ćemo 12. rujna u 10 sati po lokalnom vremenu.

  • +11
Apple iPhone X Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka