LOŠE VIJESTI ZA GEJMERE

Poskupljuje Sonyjev PlayStation Plus

03.08.2017 u 07:39

Bionic
Reading

Sonyjev servis za igranje online od početka idućeg mjeseca koštat će nas više. Naravno, ako nam se to ne sviđa, pretplatu uvijek možemo prekinuti

Sony  je novom službenom objavom razočarao brojne obožavatelje online gejminga. Cijena mjesečne pretplate uskoro ide prema gore, a pravi razlog za to još nije poznat. Sony planira povećati cijene članarine usluge PlayStation Plus koja je potrebna. Oni koji su prijavljeni, naravno, još stignu odustati od usluge, no ako to ne učine do zakazanog datuma 31. kolovoza, naplatit će im se skuplja tarifa. 

Sony, na sreću, obavještava sve korisnike da mogu kupiti dodatno članstvo po trenutno važećoj cijeni. Ona, naime, vrijedi sve dok im ne istekne aktivno članstvo.

Treba primjer?

Ako vam članstvo vrijedi do 2018. godine, možete ga produžiti po još uvijek nižoj cijeni. Ovo znači da poskupljenje možete odgoditi na jedan način: ako kupite dodatno članstvo prije nego što cijene porastu. Podsjetimo, do nedavno smo za godišnje članstvo morali izdvajati 44 eura. Od sad, odnosno od kraja ovog mjeseca cijena skače na 54 eura, što znači da mjesec dana PlayStation Plusa više ne košta 7, već 9 eura.

Povišene cijene zadesit će sve korisnike PlayStation Plusa diljem Europske Unije, a gejmeri koji na vrijeme ne deaktiviraju račun, sredstva će se skinuti automatski.

Sony je, naravno, priskrbio poveznice putem kojih možete provjeriti svoj račun i eventualno ga deaktivirati.

Reakcije žitelja globalne mreže su, kao što ste i pretpostavili, ne tako dobre.

YouTuberi reagiraju na povišenje cijene usluge PlayStation 4 Izvor: Društvene mreže