CROWDFUNDING

Želite li i vi ovaj pametni skejtbord?

13.07.2015 u 07:36

Bionic
Reading

Kombinacija skejtborda i Segwaya - idealna za one kojima se baš ne da hodati ili žele stići neoznojeni na sastanak - u pet dana je prikupila traženih dvadeset tisuća dolara. Kampanja je fleksibila, pa se čini kako bi konačni iznos mogao biti poveći

Revobot pokreću dva motora, svaki od po 350 W, pogonjena Samsungovom litij-ionskom baterijom koju je, tvrde, moguće napuniti za dva sata.

Može ponijeti nešto više od sto kilograma tereta, razviti maksimalnu brzinu od 12 kilometara na sat te voziti 16 do 19 kilometara na jednom punjenju. Savladat će i strmiji uspon do 14 stupnjeva.

Za upravljanje brine pametna upravljačka ploča treće generacije koja omogućava i razmjerno složene manevre, poput savladavanja oštrih zavoja ili okretanja oko vlastite osi. Tvorci Revobota tvrde kako ga je moguće savladati za 10 do 15 minuta čak i ako ste potpuni početnik.

Opremljen je zvučnikom koji Bluetoothom možete povezati s pametnim telefonom i puštati glazbu dok se vozite.


Dimenzija je 580 puta 185 puta 175 milimetara. Teži 10 kilograma. Dolazi u pet različitih kombinacija boja i s LED svjetlima za sigurniju vožnju u uvjetima slabije vidljivosti.

Iz Revobota poručuju kako imaju funkcionalan proizvod te kako su spremni za masovnu proizvodnju. Za podršku ćete dobiti svoj primjerak. Košta 625 dolara bez poštarine, za koju treba izdvojiti još 117 dolara. U redovnoj prodaji trebao bi koštati 1.000 dolara. Isporuka vozila kupljenih za trajanja kampanje na Indiegogou trebala bi biti obavljena tijekom rujna ove godine.

Revobot - The Most Advanced Body Gravity Board