novi poslovi

Zavirite u ponudu atraktivnih oglasa u IT svijetu i pronađite posao po svojoj mjeri

19.06.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

Cognism koristi umjetnu inteligenciju i strojno učenje kako bi obogatio CRM zapise, prepoznaje trendove i B2B organizacijama pomaže vizualizirati, identificirati i iskoristiti njihove najveće potencijale. Tvrtka zapošljava DevOps Inženjera (m/ž) kojem nude mogućnost rada na daljinu, konkurentnu plaću, fleksibilno radno vrijeme, opuštenu radnu atmosferu, besplatan ručak, voće, kavu i piće. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 1. srpnja.

Karlovačka banka je lokalno pozicionirana hrvatska banka sa 65 godišnjom tradicijom poslovanja, orijentirana prvenstveno na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima. Nastavljajući trend uspješnog poslovanja, a u cilju daljnjeg širenja i razvoja, ovim putem banka traži mlade i talentirane visokoobrazovane Informatičare (m/ž), sa ili bez radnog iskustva, koji bi se priključili njihovu timu u programiranju i implementaciji novih te održavanju i unapređenju postojećih projekata.

Gaurus je mala softverska inženjerska tvrtka specijalizirana za razvoj sustava za obradu transakcija u stvarnom vremenu (platni sustavi) i poslovne web aplikacije za posebne namjene. Kako bi nastavili rasti, a klijentima isporučivati najbolju uslugu, traže Junior software developera (m/ž) kojem su spremni ponuditi: fleksibilno radno vrijeme, korištenje različitih tehnologija, utjecaj na donošenje odluka i rad u malim timovima na više projekata. Oglas ostaje aktivan do 1. srpnja.

Freshcells systems engineering GmbH je softverska agencija sa sjedištem u Düsseldorfu čiji dinamičan tim broji više od 70 zaposlenika. Tvrtka je uvijek u potrazi za najnovijim softverskim trendovima i rješenjima… i kvalitetnim kolegama! Trenutno zapošljavaju na poziciji Senior Software Architect (m/ž). Ako smatraš da svijet treba gledati 'van okvira', voliš slaviti uspjehe (kako vlastite, tako i tuđe) i želiš raditi u okruženju koje pruža ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, javi im se do 7. srpnja.

Marker d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izradu složenijih eCommerce rješenja. Kada ne programiraju, dizajniraju, projektiraju ili rade kreativne marketinške kampanje, vole se družiti pa kroz godinu imaju više zajedničkih team buildinga, odlaze na kuglanje, skijanje, u kino ili kazalište, zajedno slave rođendane ili jednostavno organiziraju dobar stari roštilj uz kvalitetan komad mesa i pivo. Ako želiš postati dio njihova tima, pridruži im se na radnom mjestu Senior support manager (m/ž).