aktualni natječaji

Ovoga tjedna zapošljavaju se Java programeri, analitičari... Donosimo detalje

  • Autor: B. S.
  • Zadnja izmjena 19.11.2018 10:14
  • Objavljeno 19.11.2018 u 10:13
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MojPosao

Pogledajte pregled aktualnih oglasa u IT sektoru koji donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Sveučilišni centar Srce traži Java programere/developere zainteresirane za rad na projektu 'Znanstveno i tehnologijsko predviđanje' koje Srce provodi u partnerstvu s Ministarstvom znanosti i obrazovanja. Poslovi se odnose na razvoj i održavanje web i serverskih aplikacija temeljenih na Java platformi i relacijskim bazama podataka. Sve detalje pročitajte u oglasu.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije, a trgovine se nalaze uglavnom na obali, otocima te Dalmatinskoj zagori. Trenutno zapošljavaju više od 2.800 djelatnika, a upravo traže Sistem inženjera koji će raditi korisničku podršku, implementaciju i održavanje IT sustava, svakodnevno praćenje i nadgledanje rada sustava te ostale poslove prema opisu posla. Detalje pročitajte na MojPosao, a rok prijave je 23. studenog.

Deegloo je mlada tvrtka s mladim i ambicioznim timom usmjerenim ka razvoju kvalitetnog softvera za američko tržište. Trenutno traže nove članove tima budući da kreću s radom na posve novoj platformi na mikroservisnoj arhitekturi i strojnom učenju. Zapošljavaju Frontend inženjera, a rok prijave na oglas je 30. studenog.

B2 Kapital u Odjelu Kontrolinga zapošljava Analitičara koji će biti zadužen za kreiranje izvještaja potrebnih za poslovne procese uz suradnju s drugim odjelima za postizanje organizacijske učinkovitosti. Od kandidata se očekuju analitičke vještine, odgovornost, proaktivnost, kreativno rješavanje problema, visoka odgovornost, timski rad i strukturirani pristup poslu. Rok prijave na oglas je 23. studenog.

GlobalLogic tvrtka stručnjak je u razvoju integriranog dizajna, kompleksnom inženjerstvu te uz agilnost kod isporuke kako bi pružili vrhunske poslovne rezultate za globalne robne marke u telekomunikacijskom, automobilskom, zdravstvenom, tehnološkom, medijskom i zabavnom sektoru. Trenutno zapošljavaju na pozicijama Software Engineer for Embedded Systems i Senior Software Engineer for Embedded Systems. Rok prijave na oglase je 20. studenog.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!