ZEMLJO, OTVORI SE

Zanima vas koliko ste dragocjenih sati ove godine proveli pred PlayStationom? Vrijeme je da doznate

14.12.2022 u 10:01

Bionic
Reading

Stigao je PlayStation Wrap-Up za 2022., a s njime i godišnja doza gejmerskog samoprijezira

Stigao je taj dio godine - dani su kraći, rukavi su dulji, a PlayStation Wrap-up je tu da vas suoči s vašom gejmerskom statistikom u prohujaloj godini, uz zastrašujuću opciju da je podijelite s drugima.

PlayStation Wrap-up 2022 je oku ugodna statistika kojom ćete provjeriti koliko ste igara igrali u 2022. i koliko ste sati proveli za PlayStationom.

GEJMING

[VIDEO] Naslovi kojima se veselimo: Ovo su definitivno najbolje igre ovogodišnjeg Gamescoma

Pogledaj galeriju

Moći provjeriti i neke zgodne statistike za određene igre poput 'broja Thunderjawsa koje ste ubili u Forbidden Westu, odvoženih kilometara u Gran Turismu 7 ili bačenih sjekira u God of Waru'.

Pretpostavljamo da vas nije sram 800 odigranih sati u novoj Fifi, što je u ovom slučaju dobra stvar zato jer će te statistiku moći podijeliti s drugima. Ako statistiku odlučite podijeliti na društvenim mrežama, dobit ćete sličice Astro Boya za vaš profil.

Opcija objave i pregleda igara na PlayStationu vrijedi za PS4 i PS5, što znači da se samo morate prijaviti na račun i provjeriti osobne gejmerske statistike. Čisto da dobijete ideju koliko smo mi ovdje zaglibili u gejming, pogledajte ove zabrinjavajuće brojke.