burza rada

Za informatičare nema ljetne suše: Posao nude Ericsson Nikola Tesla, INA, Nanobit...

12.08.2019 u 14:01

Bionic
Reading

Najnoviji oglasi za posao u IT sektoru prema izboru portala MojPosao

OptimIT d.o.o. je tvrtka za razvoj programske podrške specijalizirana za sustave temeljene na JEE i Open Source tehnologijama. Među osnovnim uslugama u ponudi OptimIT-a nalaze se sustavi za upravljanje dokumentima, upravljanje sadržajem, te e-Commerce rješenja. Tvrtka je u potrazi za novim kolegama koji će svojom osobnošću, znanjima i vještinama obogatiti njihov tim na poziciji: Junior java developer (m/ž). Ovaj posao će ti omogućiti da iz dana u dan učiš nove tehnologije, istražuješ i rasteš zajedno s kolegama. Rok za prijavu ističe 22.kolovoza.

Cenosco je jedinstvena tvrtka za razvoj softvera. U svojim uredima u Nizozemskoj (Haag) i Hrvatskoj (Zagreb i Pula) okupili su raznolik, multikulturalan tim strastvenih ljudi koji vole svoj posao. Diče se kreativnom radnom okolinom koja potiče predlaganje novih, domišljatih ideja i projekata kao i ravnotežom između privatnog i poslovnog dijela života. Ako ti njihov ''svijet'' zvuči primamljivo, prijavi se na oglas za Web Application Developera (m/ž) i postani dijelom njihova tima. Svoj životopis im pošalji do 22.kolovoza.

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Trenutno zapošljavaju na poziciji Linux Embedded Software Developer (Junior/Senior) (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ako se želiš priključiti njihovu timu, javi im se do 24.kolovoza.

INA Grupa je srednje velika europska naftna kompanija s vodećom ulogom u regiji u području istraživanja, razrade i proizvodnje nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Upravlja dvjema rafinerijama, u Rijeci i u Sisku i mrežom od preko 400 benzinskih postaja.

Ako si dinamična, motivirana i proaktivna osoba pridruži se njihovu Plavom timu u ulozi Specijalista za središnju IT infrastrukturu (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje administriranje i nadzor rada sklopovske programske opreme, izrađivanje i provođenje radnih procedura te sudjelovanje na projektima. Javi im se do 14.kolovoza.

Nanobit je studio za razvoj igara sa sjedištem u Zagreb, čiji tim se sastoji od više od 110 stručnjaka posvećenih jednom jedinom cilju - razvoju kvalitetnih, super zabavnih igara! Ako i sam uživaš u istraživanju živopisnih, šarenih i neočekivanih svjetova koje nam pružaju videoigre, posjeduješ radno iskustvo u IT industriji i imaš sjajne prezentacijske i organizacijske vještine, ne traži dalje – na pravom si mjestu. Tvrtka zapošljava na poziciji: Business Development Manager (m/ž) i traži upravo tebe! Na oglas se možeš prijaviti do 14.kolovoza.