INSAJDERI NAJAVLJUJU

WhatsApp bi uskoro mogao dobiti animirane avatare

14.07.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Popularna aplikacija za sve oblike digitalnog dopisivanja i čavrljanja u najnovijoj beta verziji isprobava animirane verzije personaliziranih reakcija

Prije dva dana WhatsApp je najavio izdavanje dva nova poboljšanja u vezi s avatarima na iOS i Android verzijama. Prvo uključuje mogućnost konfiguriranja avatara snimanjem fotografije, čineći proces stvaranja avatara automatskim.

Drugo poboljšanje nova je proširena zbirka avatara koja će postati dostupna svim korisnicima koji konfiguraciju avatara postave izravno iz postavki aplikacije. Zahvaljujući najnovijem ažuriranju WhatsApp beta za Android 2.23.15.6, koje je dostupno u Trgovini Google Play, insajderi iz WaBetaInfoa su otkrili da će WhatsApp u budućem ažuriranju aplikacije predstaviti upravo ove animirane dodatke.

Izvor: Društvene mreže / Autor: WaBetaInfo

Kao što možete vidjeti iz animacije, WhatsApp je radio na implementaciji poboljšane verzije paketa avatara uvođenjem animiranih avatara. Izdanje je zakazano za buduću nadogradnju čiji je točan datum izlaska trenutno nepoznat.

Izvor također naglašava da će WhatsApp beta za Android 2.23.12.19 korisnicima omogućiti poboljšanu navigaciju zajedno s većom novom kolekcijom avatara. Ovaj dodatak nedvojbeno doprinosi kozmetičkoj privlačnosti platforme u pogledu značajke dijeljenja naljepnica.