DOMAĆI SOFTVER

Volonteri, ovo je aplikacija za vas

29.04.2015 u 15:38

Bionic
Reading

Popis volonterskih aktivnosti koje će organizatori provoditi u sklopu manifestacije 'Hrvatska volontira 2015.' od sada možete naći u internetskoj aplikaciji

Aplikacija 'Hrvatska volontira' sadrži bazu volonterskih aktivnosti u kojoj će biti popis svih aktivnosti koje organizatori volontiranja planiraju prijaviti i provoditi za vrijeme trajanja te manifestacije u ovoj i godinama koje slijede.

Od ove godine organizatori volontiranja mogu se registrirati i prijaviti volonterske aktivnosti koje će provoditi u razdoblju od 18. do 23. svibnja putem internet aplikacije, dok sustav ujedno omogućava građanima pregled nad svim prijavljenim volonterskim aktivnostima te mogućnost da se, kao volonteri, uključe u manifestaciju.


Svi organizatori volontiranja pozvani su da se najkasnije do 6. svibnja registriraju te prijave aktivnosti u koje će uključiti volontere - bilo da se radi o njihovim već postojećim, redovnim aktivnostima ili o onima koje će osmisliti samo za ovu prigodu.

Aplikaciju 'Hrvatska volontira' osmislio je i izradio Volonterski centar Zagreb u suradnji s timom volontera - studenata Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina: Zoranom Antolovićem, Lovrom Predovanom i Marijanom Svržnjak

'Hrvatska volontira' ove će godine biti održana od 18. do 23. svibnja. Uključit će veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje, ali i vrijednosti koje ono donosi pojedincu i društvu u cjelini.