NAGRADNJAČA

Vodimo vas na simpozij arhitekture Proto-E-Co-Logics 002

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.08.2012 13:06
  • Objavljeno 07.08.2012 u 12:57
simpozij

simpozij

Izvor: Promo fotografije / Autor: Proto-E-Co-Logics

Organizatori II. Međunarodnog simpozija arhitekture Proto-E-Co-Logics 'The Field is Open' koji se održava u hotelu Lone u Rovinju od 1. do 3. rujna 2012., osigurali su za čitatelje tportala tri puta po dvije ulaznice za sudjelovanje na Simpoziju.

Za dobiti ulaznice potrebno je poslati e-mail na info@mlaus.net sa svojim osobnim podacima, a troje najbržih će na ulazu Simpozija čekati po dvije ulaznice.

Podsjetimo se, dok je prošle godine naglasak Simpozija bio je na raspravi i definiciji spekulativnih smjerova u arhitekturi se kreću izvan reduktivnih pristupa ekologiji, kroz pojmove kao što su održivost i zeleno, dok ovogodišnji Simpozij naglasak stavlja na vezu između procesa digitalne fabrikacije i kompjuterskih modela, kao poveznicu ekologije, arhitekture i produkcije.

Od ovogodišnjih sudionika simpozija, organizatori su istaknuli Petera Testu, iz Los Angelesa, pionira implementacije digitalne produkcije u arhitekturi, tj. uvođenja tehnologija koje dolaze iz drugih polja, prvenstveno auto industrije (6-axis roboti), na arhitekturu.

Iz Los Angelesa je i Hernan Diaz Alonso koji je jedan od najutjecajnih i radikalnijih arhitekata svoje generacije i dobitnik mnogobrojnih nagrada iz područja arhitekture i dizajna (pobjednik prestižnog MoMA PS1, New York ).

Iz ETH iz Zuricha dolaze jedni od najvećih eksperata na temu arhitekture i kompjuterskih modela - Michael Hansmeyer i Philipe Morel.

Ostali predavači za Proto-E-Co-Logics 002 'The Field is Open' su: Michael Meredith, Perry Hall, Eyal Weizman, China Mieville, Benjamin Bratton, Tom Wiscombe, Florencia Pita, Roland Snooks, Graham Harman, Alisa Andrasek, Bruno Juričić i drugi.

Sve informacije o Simpoziju možete naći na web stranicama simpozija

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi