Business Forum

Vodimo vas na Liderovu konferenciju '4. industrijska revolucija'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 16.05.2019 09:38
  • Objavljeno 10.05.2019 u 19:15
tportal

Izvor: Lider / Autor: Promo

Kako umjetna inteligencija može transformirati javne servise

Izazovi i potencijali 4. industrijske revolucije biti će glavna tema na trećem izdanju Liderove istoimene konferencije koja će okupiti ključne igrače u zagrebačkom Branimir Centru 17. svibnja. Govornici će iz prve ruke pokazati kako se ne treba bojati tehnologije, digitalne transformacije, inovacija u digitaliziranom okruženju, te kako pravilno koristiti nove tvorenice koje samo mogu potpomoći rastu gospodarstva – umjetnu inteligenciju i cloud computing.

tportal

Izvor: Lider / Autor: Promo

Jedan od najzanimljivijih govornika na konferenciji će zasigurno biti Namik Hrle, glavni tehnološki direktor i predsjednik IBM Data and AI Technical Team te IBM Fellow, koji će govoriti o alatima za digitalnu transformaciju – o umjetnoj inteligenciji i cloud computingu. IBM Fellow titulu nosi vrlo mali broj pojedinaca, koji su pokazali najvišu razinu tehničkog vodstva, inovacija, utjecaja na poslovanje te izgradnje talenata. On je jedan od glavnih IBM-ovih inovatora, član IBM Academy te Vijeća tehničkih stručnjaka IBM-a. Nositelj je i brojnih patenata, priznanja i korporativnih nagrada.

Osim njega, na Liderovoj konferenciji sudjelovat će i Filip Glavan, principal u Boston Consulting Group, a govoriti će o radnoj snazi u budućnosti, o tome kako će na ljude i njihova radna mjesta utjecati ta revolucija.

tportal

Izvor: Lider / Autor: Promo

Konferenciju će otvoriti Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, a Mario Antonić državni tajnik iz istog ministarstva govorit će o ulozi države u stvaranju povoljnog okruženja za poticanje elemenata 4. industrijske revolucije u domaćem gospodarstvu. Maja Bakran-Marčić, zamjenica glavnog ravnatelja Uprave za promet pri Europskoj komisiji obrazlaže kako mobilnost stvara temelje za ostvarenje potencijala Industrije 4.0, a Bojan Jerbić s Fakulteta strojarstva i brodogradnje govori o rizicima i izazovima 4. industrijske revolucije.

Ne propustite priliku za sudjelovanje na ovoj revolucionarnoj konferenciji! Ako još niste, prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto u 4. industrijskoj revoluciji.

Čitateljima tportala darujemo 5 kotizacija za Liderovu konferenciju '4. industrijska revolucija' (u zagrebačkom Branimir Centru 17. svibnja), a dobitnici su Nataša Kalauz, Mislav Stanić, Nada Lovrić, Mario Violić i Goran Čubrić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!