SUBOTA U 19.12

Uključite se u prvu LIVE reklamu u Hrvatskoj!

13.04.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Zahvaljujući 4G mobilnom internetu, Hrvatski Telekom organizira istovremeno snimanje i emitiranje prve LIVE reklame u Hrvatskoj na Novoj TV te portalima www.tportal.hr i www.dnevnik.hr 14. travnja u 19 sati i 12 minuta

Hrvatski Telekom zajedno s partnerom Novom TV snima prvu LIVE televizijsku reklamu koja će se izravno prenositi u televizijski program Nove TV. Reklama će se koristiti za promociju 4G mobilnog interneta koji je Hrvatski Telekom prije desetak dana korisnicima ponudio prvi u Hrvatskoj.

Snimanje prve LIVE televizijske reklame održat će se 14. travnja ove godine u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu, a svi posjetitelji koji žele biti dio ovog najbržeg događanja, dobrodošli su u 17 sati u Karting Arenu Zagreb, paviljon 35, Zagrebački velesajam. Snimat će se i uživo prenositi Extreme net karting utrka za koju se do sada putem online igre na www.extremenet.hr prijavilo 1.200 kandidata. U daljnje natjecanje kvalificiralo se 20 kandidata, od kojih će se osam najbržih natjecati na Extreme net karting utrci 14. travnja. Pobjednik finalne utrke osvojit će nagradu u vrijednosti od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Prijenos prve live reklame uživo će se, osim na Novoj TV, moći pogledati i putem web streaminga na www.tportal.hr i www.dnevnik.hr.

'Iznimno mi je drago što upravo Hrvatski Telekom prvom live reklamom otvara novo poglavlje marketinških komunikacija, a koje je sada uvođenjem novih tehnologija omogućeno na hrvatskom tržištu. Nova 4G tehnologija omogućava prijenos velikih količina podatkovnog prometa u vrlo kratkom vremenu i prva live reklama demonstracija je upravo te tehnologije, istovremeno snimane, režirane i prenošene izravno putem odabranog medija', istaknula je Nikolina Jaković, direktorica Odjela marketinških komunikacija Hrvatskog Telekoma.

'Nova TV kao dokazani tehnološki lider odradit će prvi prijenos visoko producirane televizijske reklame uživo s mjesta snimanja iste preko nove 4G podatkovne mreže. Sretni smo zbog pojave novih tehnologija koje omogućavaju veće brzine prijenosa podataka jer će nam to omogućiti dodatnu fleksibilnost i ažurnost u našem radu',
izjavio je Srećko Husnjak, direktor tehnike Nove TV.

Hrvatski Telekom je prvi u Hrvatskoj pustio u rad 4G mrežu baziranu na LTE tehnologiji koja korisnicima omogućuje do deset puta veće brzine prijenosa podataka od dosadašnjih, a prije desetak dana i počeo s prodajom usluga najbržeg mobilnog interneta. Više o ponudi možete saznati na stranicama T-Mobilea.