ZAR JE MOGUĆE?

U Samsungu će uskoro predstaviti uređaj o kojemu se već godinama nagađa?

24.10.2018 u 10:42

Bionic
Reading

I prije kraja ove godine možda ćemo napokon vidjeti uređaj o kojem se već godinama nagađa, ali nikako da se i pojavi

U tvitu objavljenom tijekom prošlog tjedna iz Samsunga najavili kako će tijekom svoje iduće konferencije namijenjene razvojnim programerima predstaviti uređaj (ili barem prototip) koji je 'na križanju između sadašnjosti i budućnosti'. Uz najavu je i ilustracija na kojoj se dvije linije rasklapaju u strjelicu koja pokazuje na desnu stranu.

Već se dulje vrijeme nagađa kako ta južnokorejska tvrtka priprema preklopni smartfon. Glavni izvršni direktor DJ Koh u rujnu je tijekom intervjua dao naslutiti kako bi takav proizvod doista mogao i stići još ove godine. No, dosad nije prikazan nikakav hardver, čak ni u fazi prototipa.

  • +21
Samsung Galaxy Note 9 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

To bi se moglo promijeniti već tijekom studenog. Čini se kako bi neki oblik hardvera ili softvera mogao biti prikazan tijekom konferencije Samsung Developer u San Franciscu (SAD), koja počinje 7. studenog.

MOBILNI TELEFONI

Što izabrati? Usporedili smo Huawei Mate 20, iPhone XS i Samsung Galaxy S9

Pogledaj galeriju

Dosad je u javnost procurio tek video s konceptom preklopnog smartfona iz 2014. godine. Prije toga su još 2012. prikazali prototip savitljivog AMOLED zaslona, a 2009. savitljivi OLED zaslon, piše Verge.

2014 Samsung Flexible OLED Display Phone and Tab Concept Izvor: Društvene mreže / Autor: IndVideos