TRŽIŠTE RADA

U novu godinu s novim poslom: Provjerili smo što se nudi u IT sektoru

29.12.2023 u 13:12

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja gotovo 3500 zaposlenika, većinu iz STEM područja, a trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: AWS Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede i fleksibilno radno vrijeme. Javi im se do 7. siječnja.

Navis Consult, važan dio KONGSBERG grupacije, nudi priliku za zaposlenje visoko motiviranim iskusnim kandidatima za radno mjesto: Projektant – telecom / brodska elektronika (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću i paket pogodnosti, profesionalni razvoj i prilike za karijeru, međunarodno radno okruženje te najviši standard i uvjete rada. Ako su te zainteresirali, svoj životopis napisan na engleskom jeziku pošalji im do 16. siječnja.

Entuzijastična si osoba koja traži uzbudljiv i izazovan posao? Na pravom si mjestu! Do 11. siječnja se možeš prijaviti za radno mjesto Junior Mobile Application Developer (m/ž) u tvrtki Maurer Electronics Split i time postati dijelom interdisciplinarnog tima koji razvija inovativna i cjelovita IT rješenja. Vrhunsko, poticajno radno okruženje, mogućnost daljnjeg usavršavanja, ravnoteža radnog i privatnog dijela života… samo su dio njihove ponude!

Klimaoprema, jedan od globalnih lidera u rješenjima za HVAC i čiste prostore, zapošljava Inženjera u odjelu Digitalne transformacije (m/ž). Sjajno ćeš se uklopiti ako imaš iskustvo u radu sa ERP sustavima, dobro poznaješ poslovne procese te imaš razvijen osjećaj za inovativnost. Zauzvrat ti nude razrađeno uvođenje u posao, edukacije i stručno usavršavanje, vrhunske uvjete za rad, dodatno zdravstveno osiguranje i odlične kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 10. siječnja.

Enea je švedska tvrtka s više od pola stoljeća iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda i razvoju softverskih temelja za povezanije društvo. Tvrtka je u potrazi za 'pojačanjem', odnosno osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Senior Software Engineer (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, odlične kolege koji su uvijek tu za tebe, dodatne zdravstvene pogodnosti, teambuilding aktivnosti, božićnicu i regres. Javi im se do 10. siječnja.