HRVATSKA PREMIJERA

U Hrvatsku stigli Galaxy S8 i S8+, pripremite do 6.899 kn!

14.04.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Samsung je u Zagrebu predstavio novu generaciju pametnih telefona iz serije Galaxy, modele S8 i S8+. U Hrvatskoj i regiji bit će dostupni od 28. travnja, ali i prije ako se odlučite na predbilježbu

Okupljenima u zagrebačkom Kaptol Boutique cinema & baru na početku se obratio Tae Hwan Hwang, predsjednik uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics, koji je između ostalog rekao kako je Samsungu prilikom dizajniranja novih uređaja glavni cilj bio napraviti pametne telefone koji nemaju granica i omogućavaju našim korisnicima otkrivanje novih mogućnosti. 

Također je rekao kako je Samsung u regiji Adriatic prodao oko 200 tisuća pametnih telefona S7 i S7 Plus. 

Pavle Zobundžija, voditelj odjela telekomunikacija za regiju Adriatic u Samsungu, kao glavne prednosti novih top modela istaknuo je beskrajan zaslon, kvalitetu slike i unaprijeđene performanse, kao i novi način interakcije s telefonom, donose i inovacije u korištenju van okvira samog telefona. 

Tu su i nova Gear 360 kamera, koja donosi mogućnost 4K snimanja u 360 stupnjeva, uz emitiranje uživo, kao i dodatak Samsung DeX, koji nudi mogućnost povezivanja modela S8s monitorom, tipkovnicom i mišem.  

Kao što smo već pisali, nove perjanice S8 i S8+ dostupne su u izdanjima s dijagonalama zaslona 5,8 i 6,2 inča (14,7 i 15,7 centimetara). 

Malo smo se njima poigrali na licu mjesta, pa evo prvih dojmova. Uređaji djeluju iznimno lagani i ugodni su na dodir. Veličini unatoč, lako je njima upravljati i jednom rukom.

Prekriveni su sprijeda i straga zaštitnim staklom Gorilla 5, što se ne bi reklo na prvi pogled. Beskrajan zaslon izgleda dojmljivo, odlično reagira na dodir.  Više u recenziji koju ćete moći pročitati čim se malo više podružimo s Galaxyjem S8.

Tijekom predstavljanja demonstrirane su razne značajke i mogućnosti, poput vodootpornosti, a imali smo prilike i virtualno prošetati Ljubljanom uz pomoć Gear VR-a i kamere Gear 360, koristiti S8 i S8 Plus za igre na velikom zaslonu...

Galaxy S8 i S8+ će se na hrvatskom tržištu naći u prodaji od 28. travnja, uz mogućnost izbora jedne od tri boja - ponoćno crne, orhideja sive i arktički srebrne, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.099 kuna za Galaxy S8, odnosno 6.899 kuna za Galaxy S8+. 

Prednarudžbe za ove uređaje su u Hrvatskoj otvorene od 29. ožujka. Naručite li svoj uređaj do 19. travnja, stići će vam osam dana prije njegove dostupnosti u trgovinama, ovisno o dostupnosti zaliha.

Možete se predbilježiti na stranicama Hrvatskog Telekoma.

Predstavljanje Galaxyja S8 i S8+ Izvor: Reuters / Autor: BRENDAN MCDERMID
Samsung Galaxy S8 and S8+: Official Introduction Izvor: Društvene mreže / Autor: Samsung Mobile