PERJANICA NA KUŠNJI

Što Galaxy S8 radi kad je okružen morskim psima?

05.04.2017 u 07:51

Bionic
Reading

T-Mobile nastavlja s predstavljanjem novih uređaja na uvrnute načine. Sad je uzeo Samsungov Galaxy S8, potopio ga vodom, dodao morske pse...

Ne, nije ovo zakašnjela prvotravanjska šala. U američkom ogranku T-Mobilea odlučili su pokazati kako je Galaxy S8, Samsungova nova perjanica, doista vodootporan tako što su snimili raspakiranje novog uređaja pod vodom. 

S tviterašem @askdesom. U kavezu. Dok oko njega plivaju morski psi. 

T-Mobile | Underwater Unboxing of the new Samsung Galaxy S8 | Product Preview Izvor: Društvene mreže / Autor: T-Mobile

Podsjetimo, nedavno predstavljena nova perjanica dostupna je u kućištu od stakla i aluminija, bez oštrih kutova, u dva izdanja: S8 s OLED Infinity zaslonom dijagonale 5,8 inča (14,7 centimetra) i razlučivošću 2960 puta 1440 piksela (570 ppi) i S8+ s OLED Infinity zaslonom dijagonale 6,2 inča (15,7 cm) iste rezolucije i gustoćom od 529 piksela po inču. 

Galaxy S8 i S8+ pokreće novi 10-nanometarski čipset. Opremljeni su 12-megapikselnom kamerom straga i osam sprijeda, baterijom kapaciteta 3000/3500 mAh, podrškom za gigabitni prijenos podataka, digitalnim asistentom Bixbyjem i Androidom 7.0 Nougat.

Predstavljanje Galaxyja S8 i S8+ Izvor: Reuters / Autor: BRENDAN MCDERMID

Pitamo se kako je @askdes testirao slušalice jer one - za razliku od samog mobitela - nisu otporne na vodu. A i otključavanje uređaja prepoznavanjem lica ne funkcionira ako imate ronilačku masku na licu, kao što iz T-Mobilea i upozoravaju u videu.

Za kupovinu Galaxyja S8 i S8+ možete se predbilježiti u Hrvatskom Telekomu.