ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Zapošljavaju Siemens, AVL...

24.04.2023 u 13:53

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled atraktivnih oglasa u IT sektoru. Odaberite vašeg favorita i javite im se već danas

Hrvatska poštanska banka je najveća banka u hrvatskom vlasništvu, s više od pola milijuna klijenata, koja kontinuirano unaprjeđuje svoje poslovanje i stvara uvjete za bolji život u Hrvatskoj. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na pozicijama: Senior Java programer (m/ž), Viši poslovni analitičar (m/ž) i Viši Sistem analitičar za aplikativnu podršku kartičnom poslovanju (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom timu, uravnoteženost privatnog i poslovnog života, brigu o tvom zdravlju, strukturirani onboarding program i niz posebnih pogodnosti poput nižih kamatnih stopa na kredit. Javi im se čim prije!

Pridruži se HEINEKENU Hrvatska u ulozi Suradnika IKT održavanja (m/ž). Opis posla uključuje osiguravanje podrške pri konfiguraciji, upotrebi i zamjeni tehničke infrastrukture, opreme i softvera kroz izvršenje IT operativnog plana, sistemsku podršku, „Help Desk“ i podršku korisničkim odjelima. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji dobro poznaju MS alate, odlično se snalaze radeći u timu te imaju sposobnost razvijanja dobrih poslovnih odnosa s klijentima. Javi im se najkasnije do 29. travnja.

U cilju dodatnog osnaživanja svog stručnog tima i učvršćivanja prepoznatljivosti branda, Siemens Hrvatska traži dinamične, pozitivne i rezultatima usmjerene osobe za radno mjesto: Inženjer automatizacije testiranja (m/ž). Ako posjeduješ najmanje 3 godine radnog iskustva na srodnim poslovima, programiranje i razvoj embedded sustava i firmwarea imaš u 'malom prstu', a s ethernet baziranim komunikacijskim protokolima si odavna na 'ti', savršeno ćeš se uklopiti u njihov tim. Svoj životopis im pošalji do 1. svibnja.

Svaku marketinšku uslugu za koju ste čuli – oni je pružaju. Osmišljavaju kreativne strategije i rješenja, kreiraju razvojne i brend strategije te stvaraju sveobuhvatna digitalna komunikacijska rješenja.  Organiziraju i produciraju posebne projekte iz područja umjetnosti, sporta i filma. Oni su Real grupa i zapošljavaju na sljedećim radnim mjestima: Senior IT sistem administrator (m/ž) i Junior IT administrator (m/ž). Ako želiš postati dijelom fenomenalnog tima, javi im se do 28. travnja!

Kao globalni tehnološki lider, AVL-AST kreira koncepte i rješenja u područjima e-mobilnosti, ADAS-a i autonomne vožnje, integracije vozila, digitalizacije, virtualizacije, Big Data i još mnogo toga. Ako želiš postati dijelom tog živopisnog svijeta, do 11. svibnja javi se na oglas za radno mjesto: UX Engineer (m/ž). Zauzvrat ti nude atraktivna primanja, trinaestu plaću i bonuse, rad u malom i fokusiranom timu programera, punu kreativnu slobodu u radu, rad na daljinu i fleksibilno radno vrijeme.