KARIJERNI ZAOKRET

Tražite posao u IT-ju? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

18.09.2023 u 13:03

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna izdvaja atraktivne poslovne prilike

Grade jedinstvenu korporativnu kulturu kroz društveno odgovorno poslovanje, poticanje suradnje i prepoznavanje izvrsnosti. U svojim tvornicama u Hrvatskoj, Rusiji, Srbiji, Mađarskoj i Rumunjskoj zapošljavaju više od 2500 djelatnika različitih specijalizacija i profila. Oni su AD Plastik Grupa i pozivaju te da im se pridružiš na pozicijama: Programer (m/ž) i Tehničar za informatičku podršku (m/ž). Nude ti brojne modele nagrađivanja i priznanja, profesionalne edukacije, brigu o zdravlju i sigurnosti te ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života. Javi im se do 4. listopada.

IBM Hrvatska je u potrazi za Specijalistom za AIX tehnologiju (m/ž) koji će u sklopu EcuRep projekta biti zadužen za pružanje podrške repozitorijima podataka, te otklanjanje pogrešaka u IT sustavima korisnika diljem svijeta. Poznavanje njemačkog jezika je prednost, a novim kolegicama i kolegama nude hibridni model rada, rad u internacionalnom timu, priliku za usavršavanje, dodatne dane godišnjeg odmora, priznanja za postignute poslovne rezultate te ugodno i poticajno radno okruženje, a prijave primaju do 24. listopada.

Magus IT Solutions, softverska tvrtka specijalizirana za razvoj digitalnih rješenja prvenstveno iz područja elektroenergetike i industrije, zapošljava na poziciji: Front-end Developer - Mid/Senior (m/ž). Ako posjeduješ najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama i dobro poznaješ Angular framework, TypeScript i HTML, javi im se čim do 4. listopada i postani dijelom moderne kompanije u kojoj ćeš se razvijati i rasti.

KentBank, moderna, univerzalna banka fokusirana na potrebe klijenata kojima na raspolaganju stoji 17 poslovnica diljem Hrvatske, traži Specijalista za aplikativnu podršku u Zagrebu (m/ž). Nude ti kompetitivnu plaću, odličnu okolinu za učenje i razvoj, ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, redovite sistematske preglede i plaćeno dopunsko zdravstveno osiguranje, božićnicu, dar za dijete i koješta drugo. Javi im se najkasnije do 24. rujna.