MOJPOSAO

Tražite posao u IT-ju? Pročitajte što se nudi ovog tjedna

17.06.2019 u 19:13

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam pet najatraktivnijih poslovnih oglasa u brzorastućem IT sektoru. Javite im se već danas

Zanima vas rad u dinamičnom i izazovnom okruženju? COMBIS, regionalna high-tech ICT tvrtka, članica HT Grupe, usmjerena na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanje usluga, zapošljava Sistem inženjera za Cloud i virtualizacijske tehnologije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji posjeduju Microsoft, VMware ili Citrix certifikat s iskustvom u dizajnu složenih sustava. Prijavite se do 26.lipnja.

Tehnološka kompanija RealNetworks, posvećena maksimiziranju potencijala svojih zaposlenika i unaprjeđenju njihovih karijera, traži Embedded Software Engineera (m/ž). Ako ste s matematikom i algoritmima na TI, dobro poznajete Linux razvojno okruženje i imate iskustvo u radu s OpenCV, TensorFlow, Cuda i OpenCL-om, idealan ste kandidat za posao. Na oglas se možete javiti do 25.lipnja.

Oni izrađuju web-bazirana rješenja, izgrađena na temelju analize velikog broja podataka i strojnog učenja, i pritom vode računa da njihov rad zadovoljava visoke standarde kvalitete. Uglavnom su mlada ekipa, a njihovi klijenti dolaze iz industrije mliječnih proizvoda u SAD-u. Oni su Deegloo, i ako želiš postati dio njihova tima, prijavi se na oglas za radnu poziciju Java engineer (m/ž). Na oglas se možete prijaviti do 28.lipnja.

Touch Support je tvrtka sa sjedištem u SAD-u koja je strateški partner raznim tehnološkim kompanijama. Osnovani su 2003. godine kao mali startup, a prvi zaposlenici radili su od kuće. U međuvremenu su izrasli u multinacionalnu tvrtku s gotovo 200 zaposlenika i nekoliko ureda u SAD-u i Europi. Trenutno traže osobu koja će popuniti radnu poziciju Windows Support Tehnician (m/ž). Tvrtka novom radniku nudi stalan radni odnos, a vrijedi istaknuti i to da podržavaju zapošljavanje stranih zaposlenika. Rok za prijavu je 27.lipnja.

Datalab je najveći proizvođač poslovnog softvera PANTHEON u jugoistočnoj Europi koji omogućava upravljanje i pregled svih poslovnih procesa u poduzeću. Svoj postojeći tim žele osnažiti ERP konzultantom za obračun place (m/ž). Posao uključuje edukaciju postojećih i novih korisnika vezano za obračun plaća na PANTHEON ERP- u. Ako imate iskustva u poslovima obračuna plaća, radili ste i poznajete pojmove, možda ste baš Vi pravi kandidat za njih! Životopis i motivacijsko pismo možete im poslati do 19.lipnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju