ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

03.02.2020 u 12:17

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatraktivnijih poslova u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite im se već danas

PricewaterhouseCoopers d.o.o. je moćna mreža od preko 276 000 zaposlenika u 157 država, koji predano rade ka ostvarenju zajedničkog cilja: pružanju kvalitetnih usluga u područjima osiguranja, poreza, savjetovanja i tehnologije. Tvrtka svoj veliki tim sada želi povećati za još jednu osobu, do 14. veljače traju prijave za radno mjesto: Data Analytics Manager (m/ž). Novom kolegi nude autonomiju u obavljanju svakodnevnih poslova, rad u mladom i energičnom timu, konkurentnu plaću te mogućnost kontinuiranog učenja i korištenja globalnih resursa.

Posjeduješ više od 3 godine iskustva rada u Java-i, HTML-u, JavaScript-u, CSS-u i XML-u? Okretni okviri upravljanja projektima poput SCRUM-a ne predstavljaju ti problem, već dobrodošao izazov? Odlično razumiješ engleski jezik, a niti razgovori na njemačkom za tebe nisu 'stran pojam'? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Senior Java Web Developer (m/ž) u digitalnoj agenciji ecx.io! Riječ je o ponosnom članu IBM grupacije, koji svakom novom zaposleniku nudi priliku za usavršavanjem profesionalnih vještina te osobni rast i razvoj. Oglas ostaje aktivan do 7. veljače.

Adriatic.hr vodeća je turistička agencija koja od 2000. godine pruža usluge online rezervacije smještaja na Jadranu. Njihov visokomotivirani i stručni tim pruža podršku gostima na svakom koraku njihova putovanja te pomaže odabrati idealni smještaj iz ponude od preko 14000 smještajnih jedinica. Traže stručnu, poduzetnu i odgovornu osobu koja će se njihovu ICT timu od 20-ak stručnjaka različitog profila pridružiti na poziciji Web designer (m/ž). Uz fleksibilno radno vrijeme i stimulativna primanja, novom kolegi nude i sufinanciran smještaj i topli obrok, osiguran regres i uskrsnicu te konstantno usavršavanje. Zvuči primamljivo? Javi im se do 10. veljače.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Marker d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izradu složenijih eCommerce rješenja. Kada ne programiraju, dizajniraju, projektiraju ili rade kreativne marketinške kampanje, vole se družiti pa kroz godinu organiziraju više zajedničkih team buildinga. Trenutno broje 29 zaposlenih, međutim tu ne planiraju stati već svoj tim žele povećati za još jednu osobu i to na poziciji PHP developer (m/ž). Prijaviti se možeš ako si tek na početku, ali i ako si već iskusan programer. Svoj životopis im pošalji do 13. veljače.

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Trenutno zapošljavaju na poziciji Linux Embedded Software Developer (Junior/Senior) (m/ž). Novom kolegi nude fleksibilno radno vrijeme, priliku za rad s najnovijim softverskim i hardverskim tehnologijama te kontinuirano profesionalno usavršavanje. Na oglas se možeš prijaviti do 2. ožujka.