ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

09.09.2019 u 10:25

Bionic
Reading

U suradnji sa portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa za posao u IT sektoru. Pogledajte naš izbor, izaberite svojeg favorita i javite se već danas

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice koja na hrvatskom tržištu posluje već više od 20 godina i zapošljava više od 850 zaposlenika. Uslijed širenja poslovanja, tvrtka je kontinuirano u potrazi za novim talentima koji će spremno zauzeti svoje mjesto u dinamičnom svijetu igara na sreću. Kladi se na sebe i prijavom na oglas za radno mjesto: BI Analitičar (m/ž) postani dio Hattrick-PSK tima! Oglas ostaje aktivan do 17.rujna.

ASSECO SEE Hrvatska jedna je od najvećih informatičkih kompanija u regiji. Tvrtka trenutno zapošljava Sistemskog inženjera (m/ž), a opis posla, između ostalog, uključuje: integraciju različitih hardverskih i softverskih komponenti, instaliranje i testiranje Asseco aplikacije te predlaganje novih rješenja iz područja dizajna, implementacije i testiranja. Idealan kandidat za ovo radno mjesto iza sebe ima barem 3 godine radnog iskustva na istim ili srodnim poslovima, dobro poznaje rad u administraciji i konfiguraciji web poslužitelja te posjeduje izražene komunikacijske vještine. Ukoliko se prepoznaješ u tom opisu, pošalji im svoj životopis do 13.rujna.

WEB Marketing je tvrtka koja na tržištu uspješno posluje od 2000. godine, a u fokusu njezine djelatnosti krije se razvoj naprednih poslovnih web rješenja. Svoj profesionalan, iskusan i stručan tim kompanija planira osnažiti novim zaposlenikom koji će popuniti poziciju: Senior C# .NET Developer (m/ž). Uz rad na zanimljivim i dinamičnim projektima, na ovom poslu vas očekuju i kontinuirano stjecanje novih znanja iz područja web aplikacija, ugodna i poticajna radna atmosfera te okruženje u kojem je radom i zalaganjem moguće uvesti nove stvari i promjene. Rok za prijavu na oglas ističe 20.rujna.

Život u tvrtki Q je sve samo nije dosadan! Njihova je misija pronaći odgovore na najizazovnija pitanja današnjice što njihov svakodnevni život čini zabavnijim, a radne zadatke zanimljivijim. Tvrtka je u potrazi za proaktivnim, timski orijentiranim i motiviranim Voditeljem projekata (m/ž) koji bi se pridružio njihovu timu. Ako te zanima rad s novim tehnologijama i raznovrsnim projektima, u opuštenoj atmosferi koja nudi ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, Q je pravo mjesto za tebe! Nemoj časiti niti časa, prijave na oglas traju do 13.rujna!

PricewaterhouseCoopers d.o.o. je moćna mreža od preko 250 000 zaposlenika u 158 država, koji predano rade ka ostvarenju zajedničkog cilja: pružanju kvalitetnih usluga u područjima osiguranja, poreza, savjetovanja i tehnologije. Tvrtka svoj veliki tim sada želi povećati za još jednu osobu, možda upravo tebe! Do 15.rujna traju prijave za poziciju: Risk Asurance Solutions associate (m/ž), koja od zaposlenika traži sudjelovanje u vanjskim i unutarnjim IT revizijama, brigu o sigurnosti mreže i vođenje računa o kontroli rizika poslovnih procesa.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!