ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Bacite pogled na ove oglase

02.08.2019 u 15:44

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam pregled atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite im se već danas

Distributed Things d.o.o. je tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja za domaće i inozemne klijente. Godinu za godinom ostvaruju rast te su uvijek u potrazi za kvalitetnim kolegama. Pitaš se zašto im treba baš Frontend Developer (m/ž)? Odgovor se krije u njihovu kontinuiranom rastu koji uvjetuje pronalazak novih kvalitetnih zaposlenika koji će rasteretiti preostale članove time. Klijenti su odlični, projekti su dinamični, a tvoj rad vidjet će se javno. Uz izvrsno, izvrsno i izvrsno poznavanje Javascripta i GIT-a, zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 3 godine radnog iskustva. Javi im se do 6.kolovoza.

Programer si, ali ti je dosadno i ponavljajuće ono što radiš? Nedostaje li ti komunikacija s ljudima? Voliš li putovati i jesi li spremni ići na poslovna putovanja? Doskoči problemima i zaposli se u IMAVES-u, tvrtki koja se bavi projektiranjem, nadzorom i integracijom rješenja namijenjenih poslovnim uslugama. Kompanija zapošljava na poziciji: Solution Engineer (m/ž). Na novom poslu bit ćeš zadužen za dizajn i konfiguraciju rješenja brenda prema potrebama klijenata te prikupljanje i formaliziranje zahtjeva kupaca. Oglas ostaje aktivan do 15.kolovoza.

Greyp bikes d.o.o. je tvrtka posvećena dizajnu i izradi pametnih električnih bicikala, s ciljem pružanja iskustva ''savršene vožnje'' krajnjem korisniku. Zaposlenici kompanije fascinirani su tehnologijom i svim njenim mogućnostima, ne bježe od izazova i predano rade na stvaranju novih, kvalitetnih proizvoda. Ako se želiš pridružiti njihovoj misiji – mijenjanju svakodnevnog života nabolje prijavi se na oglas za radno mjesto: Backend Developer (m/ž). Vremena za prijavu imaš do 19.kolovoza.

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Trenutno zapošljavaju na poziciji Linux Embedded Software Developer (Junior/Senior) (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ako se želiš priključiti njihovu timu, javi im se do 24.kolovoza.

Plavi tim d.o.o. zadužen je za pružanje informatičkih usluga korisnicima unutar INA Grupe te djeluje kao zajednički uslužni informatički centar s naglaskom na pružanju informatičkih usluga, uključujući informatičke sustave i upravljanje infrastrukturom, istovremeno poboljšavajući učinkovitost i razvoj sinergije. Tvrtka je u potrazi za Specijalistom za središnju IT infrastrukturu (m/ž) koji će biti zadužen za pružanje podrške upravljanju centralnom IT infrastrukturom. Rok za prijavu ističe 14.kolovoza.

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju