ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 09.10.2018 10:03
  • Objavljeno 09.10.2018 u 10:02
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MojPosao

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam najzanimljivije poslove u brzorastećem IT sektoru. Pronađite svoje favorite i javite se na oglas

Već dugi niz godina Tomsoft je rekspektabilan partner u razvoju i implementaciji ERP sustava. Vodi ih ideja uvođenja novih tehnologija kod korisnika kako bi im osigurali prave informacije koje znače kvalitetne poslovne odluke. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija na koje se možete prijaviti putem Virtualnog sajma karijera i znanja do 11. listopada.

Tvrtka Globallogic, sa sjedištem u Silicijskoj dolini i više od 11.000 zaposlenih inženjera i dizajnera diljem svijeta kreira zdravu i stabilnu radnu atmosferu. Potiču razvoj karijere te profesionalno i osobno usavršavanje pojedinaca. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija, a otvorene su do 11. listopada. Posjetite sajam karijera i razvijajte svoju karijeru u internacionalnom okruženju.

Tražite nove izazove? Helmholz Sistemi srednje su velika tvrtka iz Njemačke koja proizvodi komponente za automatizaciju i industrijsku elektroniku te nude zanimljiv posao u međunarodnom okruženju na poziciji Embedded Software developer. Ako se pridružite njihovom razvojnom timu u Zadru, bit ćete zaduženi za planiranje, razvoj i testiranje firmware-a za industrijske uređaje s mikrokontolerima. Više o uvjetima saznajte u oglasu koji je aktivan do 11. listopada u sklopu Virtualnog sajma karijera i znanja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Hotel Libertas Dubrovnik dio je međunarodnog lanca hotela Rixos grupe koja svakim danom bilježi rast poslovanja kao izravni rezultat proaktivnog strateškog upravljanja. Trenutno zapošljavaju Voditelja informatičkog sustava s minimalno 4 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Oglas je aktivan u sklopu Virtualnog sajma do 11. listopada.

Unline je vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj sa sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske.  Trenutno šire svoj tim novim članovima i zapošljavaju na nekoliko zanimljivih pozicija. Pogledajte ponudu poslova i prijavite se do 11. listopada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!