tjedni pregled oglasa

Tražite posao? Pogledajte što se nudi u IT-ju i pod kojim uvjetima

04.04.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Tražite posao? Portal MojPosao donosi pregled novootvorenih radnih mjesta u IT sektoru

Tvrtka Tau on-line d.o.o. IT je kompanija i dio medijske Alma Media grupacije iz Finske. Iako su najprepoznatljiviji po portalu MojPosao, njihovih 90-tak zaposlenika stoji i iza niza drugih projekata, a trenutno su potrazi za pojačanjem na radnom mjestu: Frontend Developer (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću, remote rad, bonuse za uspješno završene projekte, interne i eksterne edukacije, rad na velikim projektima, subvenciju teretana, pokolne za djecu i najbolje moguće kolege. Javi im se do 10. travnja.

Ključ Savjetovanje je zagrebačka konzultantska tvrtka koja se bavi testiranjem softvera. Trenutno su u potrazi za entuzijastičnim Inženjerom za osiguranje kvalitete / testerom softvera (m/ž) koji će sudjelovati u svim aktivnostima testiranja softvera (ručno i automatizirano) i postati dio tima. Nude ti konkurentnu plaću, mogućnost rada od kuće, dodatne edukacije, povremena putovanja i prijateljsku radnu atmosferu. Javi im se do 24. travnja.

Transcom je globalni specijalist za iskustvo kupaca koji pruža usluge brige o kupcima, prodaje, tehničke podrške te usluge upravljanja kreditom putem njihove razgranate mreže kontaktnih centara i agenata koji rade od kuće. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: On-site IT Service Delivery Engineer (m/ž). Očekuju te atraktivna primanja, rad u međunarodnom okruženju, strukturiran onboarding i mentora te stimulativnu radnu okolinu. Rok za prijavu na oglas ističe 8. travnja.

Tražiš stimulirajući posao i želiš ostvariti sve profesionalne ciljeve? Oduvijek ti je želja raditi u međunarodnom okruženju? Ispunjava te rad s ambicioznim i motiviranim ljudima? Assist Digital, međunarodna tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom, smještena u Lepzigu, zapošljava na poziciji: Junior RPA Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje mogućnost rada na daljinu iz Hrvatske, ugovor na neodređeno, atraktivne uvjete rada i opušteno radno okruženje. Rok za prijavu ističe 14. travnja.

KONČAR – Institut za elektrotehniku je dinamična tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u području elektrotehnike, željezničkih vozila i infrastrukture, laboratorijskih ispitivanja, dijagnostike i certificiranja. Svoj postojeći tim žele osnažiti na poziciji: Full-stack .NET Software Developer (mid/senior) (m/ž). Nude ti stimulirajuća primanja, plaćene dodatne edukacije, dodatne dane godišnjeg odmora, božićnice i uskrsnice i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 6. travnja.