ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao? Ovo su najnovije poslovne prilike u svijetu IT-ja

02.04.2021 u 13:35

Bionic
Reading

Na portalu MojPosao možete potražiti ponudu novih poslova po vašoj mjeri

Stype je domaća tehnološka tvrtka koja je ujedno i globalni lider u proizvodnji "camera tracking" opreme. Tvrtka traži talentiranog Frontend Senior Qt (QML & C++) Developera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu u Zagrebu. Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, kontinuiran razvoj komunikacijskih i organizacijskih vještina te super zanimljiv posao uz slobodu uvođenja vlastitih kreativnih ideja i rješenja. Javi im se do 12. travnja.

Freshcells systems engineering GmbH je softverska agencija sa sjedištem u Düsseldorfu čiji dinamičan tim broji više od 70 zaposlenika. Tvrtka je uvijek u potrazi za najnovijim softverskim trendovima i rješenjima… i kvalitetnim kolegama! Trenutno zapošljavaju na poziciji Senior java Developer (m/ž). Ukoliko vjeruješ da svijet treba gledati 'van okvira', voliš slaviti uspjehe (kako vlastite, tako i tuđe) i želiš raditi u okruženju koje pruža ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, javi im se do 8. travnja.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja preko 3200 stručnjaka na STEM području, a tvrtka zahvaljujući više od 70 godina iskustva i stalnim radom na novim tehnologijama klijentima nudi savršeni spoj novog znanja i iskustva. Pored toga, trenutno 'nude' i oglas za ICT Arhitekta (m/ž), u okviru kojeg traže kandidate koji se mogu pohvaliti naprednim razumijevanjem skriptnog jezika i koncepata umrežavanja te poznavanjem osnova nadzornih alata. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 15. travnja.

Protech automation d.o.o., tvrtka koju čini tim mladih, ali iskusnih inženjera automatizacije sa višegodišnjim iskustvom u projektiranju i puštanju u pogon kontrolnih sistema u raznim industrijama diljem cijelog svijeta, zapošljava na poziciji: Inženjer za automatizaciju (m/ž). Pored rada na velikim internacionalnim projektima i konstantnog napredovanja, nude i dodatne edukacije, stalni posao te mogućnost rada u više branši industrije. Rok za prijavu na oglas ističe 17. travnja.

Posjeduješ visoku stručnu spremu elektrotehničkog smjera, ovlašteni si inženjer i član Hrvatske komore inženjera elektrotehnike? Imaš odlične organizacijske i komunikacijske vještine? Poznaješ engleski jezik u govoru i pismu? Ne traži dalje! Zaposli se na poziciji Inženjer za izgradnju pasivne optičke mreže (m/ž) u tvrtki Telemach, tvrtki koja je dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi. Svoj životopis im pošalji do 15. travnja.