ponuda IT poslova

Traže se analitičari, razvojni inženjeri, voditelji projekata... Nudi se fleksibilno radno vrijeme i topli obrok

28.10.2019 u 11:34

Bionic
Reading

MojPosao.net, portal s najvećom ponudom poslova, izdvaja najnovije oglase za posao u IT sektoru

PEVEC vas poziva na prijavu za posao IT poslovnog analitičara. Poslodavac u oglasu navodi da će novi zaposlenik analizirati kako aplikacije podržavaju poslovne procese te će izrađivati funkcionalne specifikacije sukladno poslovnim zahtjevima pri uvođenju novih ili unaprjeđenju postojećih funkcionalnosti informacijskih sustava. Od kandidata se očekuje dvije godine radnog iskustva. Rok prijave je 29.listopada, a sam oglas možete pogledati na ovom linku.

HELIX je IT tvrtka koja isporučuje rješenja za financijski sektor, bankarstvo i zdravstvo te ima preko 20 godina iskustva u području projektiranja informacijskih sustava. Trenutno su u potrazi za Razvojnim inženjerom/projektantom. U oglasu navode plaću od 10.000 do 14.000 kuna, fleksibilno radno vrijeme, rad s modernim tehnologijama i mogućnost utjecaja na odluke.

KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima te upravo zapošljava na poziciji tehničkog voditelja projekata. Od kandidata se traži poznavanje AutoCAD programskih alata. Pošaljite svoju prijavu najkasnije do 7. studenog putem portala MojPosao.

NIVAS je full-service digitalna agencija s više od 15 godina iskustva na izazovnim projektima za vodeće hrvatske i internacionalne brandove. Tvrtka je smještena u modernom prostoru u centru Zagreba, tj. u blizini Glavnog i Autobusnog kolodvora te vas poziva na prijavu za posao  PHP developer, oglas je aktivan do 29. listopada.

KODIUS s lokacijom u Zagrebu upravo zapošljava Software Developera s dvije godine radnog iskustva. Novog zaposlenika očekuje mentor, edukacija, fleksibilno radno vrijeme, besplatni parking, topli obrok i mnogo toga. Natječaj je otvoren do 20. studenog.