posao

Tko sve zapošljava? Provjerili smo najzanimljivije IT oglase

16.11.2021 u 10:14

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled svježih oglasa u IT sektoru

KONČAR – Digital je novo, nedavno osnovano Društvo grupe KONČAR s ciljem razvoja i održavanja Končarevih digitalnih proizvoda. Većina se koristi u automatizaciji elektroenergetskih postrojenja. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji DevOps inženjer (m/ž). Nude ti zdrav balans poslovnih i privatnih obveza, fleksibilno radno vrijeme, prilike za rast i proširivanje znanja te dobru radnu atmosferu. Javi im se do 23. studenog.

Plivaš u računovodstvu kao riba u vodi? Iz tvrtke Saop te pozivaju u svoj odjel za podršku i implementaciju o kojem pričaju svi koji su u svom računovodstvenom stažu radili sa softverskim rješenjima! Prijavi se na oglas za radno mjesto Konzultant implementacije i podrške ERP programskog rješenja iCenter za financijsko poslovanje (m/ž) i postani dijelom njihovog tima. Novim kolegama nude rad na zanimljivim projektima, kontinuirano usavršavanje, prilike za napredovanje, mogućnost stalnog zaposlenja te ugodno radno okruženje. Oglas ostaje aktivan do 22. studenog.

Posjeduješ najmanje 1 godinu radnog iskustva u razvoju Jave? Dobro se snalaziš u radu s Adobe Experience Managerom? Statičku analizu koda imaš u ‘malom prstu’? Ako je tako, savršen si kandidat za radna mjesta Senior Java Developer (m/ž) I Java Developer (m/ž) u tvrtki ecx.io. Uz njih ćeš svoju karijeru oblikovati na način na koji to želiš, razvijat ćeš vještine i nadograđivati znanje uz vrhunske stručnjake te sjajne kolege. Javi im se čim prije!

Tražiš nove izazove? Kompanija Adriatic.hr traži stručnu, poduzetnu i odgovornu osobu koja će se pridružiti njihovom ICT timu na poziciji Frontend developer (m/ž). Što možeš očekivati? Rad u uspješnoj tvrtki koja se neprestano razvija i mijenja, priliku da razvijaš vlastite ideje, dovedeš ih na svjetlo dana i uistinu vidiš njihov utjecaj na poslovanje, opuštenu radnu atmosferu i fleksibilno radno vrijeme. Rok za prijavu na oglas ističe 18. Studenog.