KARIJERE

Tko ovaj tjedan zapošljava u IT sektoru?

19.06.2017 u 08:50

Bionic
Reading

I ovoga tjedna u suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled slobodnih pozicija u IT sektoru....

Lamaro digital tvrtka je kćer Sedam IT-ja posvećena razvoju poslovno tehničkih edukacijskih rješenja, rješenja za čitanje e-knjiga i rješenja za digitalno izdavaštvo. Nudi čak tri pozicije za zaposlenje i to: Razvojni inženjer backend aplikacija, UX dizajner i Razvojni inženjer web frontend aplikacija. Oglasi su aktivni do 22. lipnja pa se prijavite brzo!

Siemens Convergence Creators globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. U Hrvatskoj uspješno posluju od 1995. godine kao dio lokalne Siemensove kompanije, a od početka 2013. godine su samostalna kompanija u okviru globalnog Siemensovog koncerna s gotovo 200 stručnjaka na lokacijama u Osijeku, Zagrebu i Splitu. Za potrebe svoje tvrtke traže stručnjaka koji može popuniti poziciju iOS Developer, a prijave za navedeni posao traju do 30. lipnja.

Tvrtka Ergomed PLC, osnovana 1997. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji, bavi se razvojem lijekova i sigurnosnih rješenja za farmaceutsku industriju; a danas posluje u preko 50 zemalja. Trenutno im nedostaje stručnih ljudi za poziciju IT Project Manager / Business Systems Analyst pa pripremite životopise i molbe te ih šaljite do 27. lipnja!

Hrvatski studio za razvoj video-igara, Soap Interactive d.o.o., osnovan je 2015. godine i trenutno se bavi razvojem projekta Antisphere u suradnji s dva velika razvojna studija. Ako imate iskustva u razvoju igara i volite tu industriju, bilo bi pametno poslati prijavu na njihovu otvorenu poziciju za Game Developera / Programmera. Prijave traju do 21. lipnja pa svakako požurite!

Intis je tvrtka koja se zadnjih 25 godina bavi inženjerstvom u energetici i industrijskoj automatizaciji. Tvrtka je u Zagrebu, projekte radi u cijelom svijetu, a tvrtke kćeri ima u 8 zemalja. Glavni proizvod je razvoj i isporuka kompleksnih inženjerskih i softverskih projekata. Zapošljavaju na čak 5 pozicija, a te su: Business Analyst, Python Developer, QA inženjer, DevOps inženjer i Technical project manager. Na sve oglase možete se prijaviti do 30. lipnja.