NAGRADNJAČA

Tko je osvojio mobitel Sony Ericsson Xperia X10

23.04.2010 u 13:41

Bionic
Reading

T-Mobile i tportal.hr pripremili su za svoje čitatelje posebnu nagradu – najbržem čitatelju poklanjamo mobitel Sony Ericsson Xperia X10 koji se najlakše može opisati kao spoj jedinstvenog dizajna, vrhunskog hardvera i softvera uz naglašene multimedijske mogućnosti i odličnu podršku za društvene mreže

Uređajem dominira veliki ekran odlične kvalitete, dijagonale čak četiri inča te razlučivosti 480 x 854 piksela, čitljiv i na izravnom sunčevom svjetlu. A s fotoaparatom od 8,1 megapiksela te LED bljeskalicom, Xperia X10 trenutno je fotografski najsposobniji telefon na tržištu zasnovan na Androidu. Naravno, kamerom je moguće snimati i video u visokokvalitetnoj WVGA razlučivosti (800 x 480 piksela) pri punih 30 sličica u sekundi.

Osim fantastičnog ekrana i kamere, X10 posjeduje digitalni kompas, GPS, 3,5-milimetarski priključak za slušalice, 1 GB memorije i 8 GB na uključenoj memorijskoj kartici, a tu je i iznimno izdržljiva baterija.

Xperiju X10 pokreće najnoviji operacijski sustav Android besprijekorno sinkroniziran s Googleovim uslugama poput Google Maila i Android Marketom, koji nudi brojne aplikacije za telefon. Sam dolazi s nekoliko aplikacija koje ga čine različitim od ostalih telefona s Androidom. Najzanimljivija među njima aplikacija je zvana Timescape koja na jednom mjestu, u obliku 3D timelinea, integrira sve obavijesti, statuse na Twitteru i Facebooku, telefonske pozive, fotografije i drugo. Sve je to, naravno, moguće filtrirati, a spomena je svakako vrijedan i Infinity Button, jer pritiskom na njega moguće je prizvati sve događaje, statuse, fotografije i drugo vezano uz neki kontakt (X10 zna prepoznavati i povezivati lica istih osoba na fotografijama).

Uređaj je dostupan u svim T-Centrima, a više o njemu možete vidjeti na www.t-mobile.hr

Mobitel je osvojio Zdenko Tomeković iz Virovitice.

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

Tportal Hr on Facebook