PRIJAVITE SE NA HACK IT!

Što je bilo prije, kokoš ili jaje? Vi imate odgovor

03.10.2016 u 16:52

Bionic
Reading

Imate odličnu ideju u poljima virtualne ili proširene stvarnosti, umjetne inteligencije, nosive elektronike ili bilo kojeg drugog polja koje zadire u sferu digitalne sadašnjosti i budućnosti te novih oblika komunikacije, a ne znate kako biste je realizirali? Nema problema, prijavite se na Hack it! hackathon

Hrvatski Telekom zajedno s partnerima upravo je otvorio prijave na svoj Hack it! hackathon, inicijativu i 24-satno događanje kojim želi proaktivnim i inovativnim programerima, talentima iz raznih područja te ostalim kreativnim pojedincima ili grupama omogućiti da realiziraju svoje planove na polju razvoja komunikacije u digitalnom svijetu.

Pored inovacijskog kampa namijenjenog studentima, Hrvatski Telekom prvi put organizira Hack it! hackathon. Na samom događanju, zakazanom za 4. i 5. studenog, osim prijavljenih timova, sudjelovat će preko 50 stručnjaka, mentora i gostiju. Od prijavljenih očekuje se 24 sata hakiranja, kreativnosti i inovacija, a pobjednički rad osvojit će nagradu u iznosu od 20.000 kuna te druge bogate nagrade partnera.

Hack it! hackathon Hrvatskog Telekoma i startup inkubatora hub:raum održat će se 4. i 5. studenog u STEM hub inovacijskom centru u Parku Stara Trešnjevka 2 u Zagrebu.

Najavljeni Hack it! hackathon dio je šireg projekta STEM HUB Hrvatskog Telekoma, a koji će funkcionirati kao inkubator za poticanje razvoja vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Prvi partner projekta je zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva, no suradnja bi trebala biti proširena i na druge fakultete i obrazovne institucije. 

Želite li iskoristiti priliku i zajedno s Hrvatskim Telekomom osmisliti komunikaciju budućnosti, prezentirati svoj rad investitorima i medijima?

Nemojte propustiti ovu mogućnost - prijavite se na Hack it! hackathon.

Već imate svoj tim? Tim bolje :) Prijavite i njega.

Više na www.hackit.hr