TEHNO NOVITETI

Galaxy A7 je prvi Samsungov pametni telefon s trostrukom kamerom

20.09.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Tehnološka inovacija korisnicima će omogućiti snimanje fotografija u širokom kutu do čak 120 stupnjeva

Korejski tehnološki div ove je srijede razotkrio svoj najnoviji telefon Galaxy A7, uređaj srednje klase opremljen trostrukom stražnjom kamerom koja, među ostalim, nudi mogućnost snimanja fotografija od 8 megapiksela pod kutem od 120 stupnjeva. Trostruka stražnja kamera je, podsjetimo, bila najavljena kao vrlo važna značajka nadolazećeg Galaxyja S10 Plus.

Nova kamera koristi standardni objektiv od 25 megapiksela i objektiv za dubinu od 5 megapiksela. Objektiv od 24 megapiksela također obećava čiste slike u uvjetima slabijeg osvjetljenja kombiniranjem četiri piksela u jedan.

Značajke

Tim rečeno, smatramo da je ok reći da su telefoni poput Galaxyja A7 prilično rijetki. Jedini uređaj koji koristi sličnu tehnologiju je Huaweijev P20 Pro opremljen s tri snažne stražnje kamere. Samsungov predsjednik odjela za mobine uređaje DJ Koh najavio je uvođenje noviteta u telefone srednje klase, što znači da je Galaxy A7 - pripadnik brenda kojeg Samsung reciklira ama baš svake godine, prvi uređaj koji ovo obećanje ispunjava. Galaxy A7 također dolazi s prednjom kamerom od 24 megapiksela s podesivom LED bljeskalicom.

Dostupnost

Uređaj ima Super AMOLED prikaz dijagonale 6 inča, senzor za otisak prsta na boku i zvučni sustav Dolby Armos. U paketu također stiže digitalni asistent Bixby, Samsung Pay i Samsung Health. A7 u Europu stiže ove jeseni, a bit će dostupan u plavoj, crnoj, zlatnoj i rozoj. Cijena uređaja još nije poznata.

TEHNO VODIČ

iPhone XS vam je preskup? Bacite pogled na ove alternative

Pogledaj galeriju