MOJPOSAO

Spremni za preokret u IT karijeri? Pogledajte tko nudi 13. plaću, a tko rad od kuće

12.09.2022 u 13:57

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa za radna mjesta u IT-ju

CROATIA osiguranje, lider na domaćem tržištu osiguranja, zbog uvođenja novog CORE sustava i brojnih transformacijskih inicijativa koje organizacija pokreće, traži pojačanje za svoj tim, na radnom mjestu: Administrator baze podataka (m/ž). Očekuju te izvrsnu radni uvjeti i stimulativna plaća, božićnica, uskrsnica i regres, polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim pregledima, mogućnost rada od kuće te dodatne edukacije. Javi im se do 8. listopada.

MET Grupa je europska energetska kompanija sa sjedištem u Švicarskoj. Njihovih 700+ zaposlenika dolazi iz 32 različite zemlje, a nove kolege traže u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Junior Associate in Pricing & Portfolio Management (m/ž), a novim kolegama nude mogućnost stjecanja specifičnih znanja od iskusnih stručnjaka, individualni plan razvoja karijere, konkurentnu plaću, dodatne edukacije i odlične kolege. Samo te jedan klik dijeli od ove sjajne prilike. Prijave primaju do 17. rujna.

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. S obzirom na daljnji razvoj poslovanja zapošljavaju kolegicu/kolegu za rad u Zagrebu na radnom mjestu: IT inženjer za komunikacijske sustave – ekspert (m/ž). Zainteresirani kandidatkinje i kandidati moraju posjedovati 10 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, a nude ti rad na zanimljivim projektima, edukacije i certificiranje, božićnicu, dar za Uskrs, jubilarne nagrade i redovite sistematske preglede. Rok za prijavu na oglas ističe 22. rujna.

U potrazi si za novim poslovnim izazovima? Želiš raditi u međunarodnoj kompaniji koja će ti pružiti stabilno okruženje i priliku za osobni rast i razvoj? Ne traži dalje! Calzedonia Digital zapošljava na sljedećim radnim mjestima: Full-Stack Web Developer (m/ž), Frontend Developer (m/ž) i Web Developer (m/ž). Više detalja o uvjetima rada možeš pronaći na samim oglasima, a svoj životopis im trebaš poslati najkasnije do 28. rujna.

AVL je najveća svjetska neovisna tvrtka za razvoj, simulaciju i testiranje u automobilskoj industriji i drugim sektorima. Kako bi osnažili svoj postojeći tim u Zagrebu, zapošljavaju na radnim mjestima: UX Engeineer (m/ž) i Product Python Developer (m/ž). Kako bi te potaknuli na prijavu na oglas, spremno ti nude: atraktivna primanja, trinaestu plaću, kretiavnu i profesionalnu slobodu u radu, mogućnost fleksibilnog rada i rad u međunarodnom okruženju. Javi im se do 27. rujna.