MOJPOSAO

Spremni za karijeru u IT-ju? Izdvojili smo ovotjedne poslovne prilike

31.10.2022 u 10:52

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi pregled odličnih poslovnih prilika i ponuda. Možda ovi poslodavci traže upravo vas

Polleo Sport, regionalni lider u industriji sportske prehrane, fitness odjeće i opreme te gadgeta, zapošljava na poziciji: Head of Online & Web development (m/ž). Ova pozicija idealna je za programere koji su se uspješno pokazali u vođenju timova te sada imaju ambiciju u vođenju najvećeg sportskog online shopa u regiji. Očekuje te jedinstvena pozitivna i 'lavovska' kultura, plaćen sistematski, zaposlenički popust, nagrade za djecu i specijalni bonusi za ostvarene rezultate. Javi im se 10. studenog.

Hands on Server Support je tvrtka koja se bavi sustavnom optimizacijom poslovnih procesa i analizom podataka. Također, u ovom trenutku nalaze se u potrazi za kolegicom ili kolegom koji će popuniti upražnjeno radno mjesto: IT Support Intern (m/ž). Kod njih ćeš unaprijediti svoje vještine i steći vrijedna znanja u okruženju sjajnih kolega, putanja tvog razvoja je jasno definirana, a nude i brojne prilike za pohađanjem edukacija. Zvuči zanimljivo? Javi im se čim prije!

Franck grupa je u potrazi za novim članom svog informatičkog tima! Preciznije, zapošljavaju ICT tehničara (m/ž) koji će biti spreman za nove izazove i učenje te kojemu multitasking predstavlja izazov i zadovoljstvo, a uz to lako izgrađuje i dobre međuljudske odnose. Nude ti razne kompanijske pogodnosti, rad u dinamičnom i profesionalnom okruženju, profesionalni razvoj i napredak te izazovne i raznolike radne zadatke. Prijave primaju do 4. studenog.

AKD je tvrtka koja razvija IT rješenja u području digitalnih identiteta i sigurnosti, napredne sustave slijedivosti te pruža usluge bankarskom sektoru i fintech industriji. Traže kandidate za radno mjesto: Backend developer (m/ž). Osim izvrsnih radnih uvjeta i stimulativnih primanja u zaposlenike kontinuiranu ulažu kroz specifične edukacije potrebne za napredak u radu i stvaraju poticajnu radnu okolinu. Javi im se do 6. studenog.

Srce, središnja ustanova za izgradnju i primjenu moderne e-infrastrukture u cjelokupnom sustavu hrvatske znanosti i visokog obrazovanja, traži Informatičara – web programera (m/ž) motiviranog za rad u timu Centra za e-učenje Srca. Očekuju te rad na zanimljivim projektima, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja, minimalno 27 dana godišnjeg odmora, minimalna neto plaća od 8.390 kuna neto te motivacijski dodatak na plaću, a rok za prijavu na oglas ističe 7. studenog.