DOGODI SE SVAKOMe

Slučajno ste arhivirali poruku u Gmailu i sad ne znate kako do nje? Evo kako je možete vratiti nazad

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 08.05.2021 17:39
  • Objavljeno 08.05.2021 u 17:39
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Thiago Prudencio/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pokazat ćemo kako vratiti poruke iz arhive nakon što ih tamo slučajno pošaljete i objasniti kako cijeli mehanizam funkcionira

Ikonica za arhiviranje poruka je, bez sumnje, dio Gmaila koji najviše podsjeća na rupu bez dna - jednom kad arhivirate poruku, ona naoko nestane. Na sreću, postoji način kako ih vratiti i za njega vam treba svega nekoliko sekundi.

Arhiviranje poruka služi za čišćenje Inboxa bez brisanja razgovora. Nakon što pritisnete tipku poruka će otići u mapu pod imenom 'App Mail' ili 'Sva pošta'.

Ako odlučite arhivirati poruku, ona će se vratiti u kaslić nakon što na nju netko odgovori. Ako poruku utišate, nećete je vidjeti među porukama, a svi odgovori koje nakon toga primite neće doći u vaš kaslić. Jedini način na koji tu poruku možete pronaći je pomoću pretrage.

Kako pronaći i vratiti arhiviranu poruku?

Sve poruke koje ste arhivirali ne odlaze u smeće, što znači da ih možete pronaći unutar Gmaila. Sve što trebate napraviti je kliknuti na oznaku 'Sva pošta' ili 'All Mail'. Ako ju želite vratiti u obični Inbox, označite je kvačicom i u traci iznad liste poruka kliknite na ikonicu 'Premjesti u pristiglu poštu' ili 'Move to Inbox'.