posebno izdržljiv

Samsung predstavio novi Galaxy XCover Pro: Pametni telefon za sve vremenske uvjete

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 14.01.2020 12:00
  • Objavljeno 14.01.2020 u 11:59
Izdržljiva 4,050mAh baterija lako se može zamijeniti dodatnom

Izdržljiva 4,050mAh baterija lako se može zamijeniti dodatnom

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Galaxy XCover Pro pojednostavljuje svakodnevne zadatke u poslovanju

Samsung je predstavio Galaxy XCover Pro, pametni telefon dizajniran za poslovne korisnike. U Samsungu se diče impresivnim zaslonom, dugotrajnom baterijom te sustavom zaštite kojeg pokreće Samsung Knox platforma. Galaxy XCover Pro je obogaćen i dodatnim poslovnim opcijama za široku upotrebu, poput nedavno predstavljene walkie talkie značajke putem Microsoft Teamsa.

Mobitel je, uvjeravaju nas u Samsungu, trenutno najizdržljiviji i najotmjeniji uređaj na tržištu, optimiziran za korištenje u različitim sektorima poslovanja, uključujući prodaju, proizvodnju, zdravstvo i logistiku. Vodootporan je, može izdržati pad s visine do 1.5 metara bez zaštitne maske i sadrži ugrađenu pouzdanu zaštitu od ekstremnih nadmorskih visina, vlage te ostalih težih oblika vremenskih uvjeta.

Uz pomoć reverzibilnog Samsungovog POGO-pin punjača te kompatibilnosti s ostalim postoljima za punjenje na tržištu, mobitel je odmah energetski spreman za početak radnog dana, a 4,050mAh baterija izdržat će korištenje i poslije radnog vremena. U slučaju da je potrebno još više energije, korisnici bateriju mogu zamijeniti dodatnom.

Samsung Galaxy XCover Pro

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Galaxy XCover Pro dolazi i s dvije ugrađene tipke čije funkcije korisnik može konfigurirati prema vlastitim željama za otvaranje skenera, uključivanje i isključivanje bljeskalice ili pokretanje CRM-a bez pokretanja aplikacija... Uz pomoć prilagodljivih tipki mogu se trenutno pozvati važni poslovni partneri i kontakti.

S telefona je uklonjena fizička home tipka no tu je 6.3“FHD+ Infinity zaslon koji bi trebao funkcionirati u svim vremenskim uvjetima. Za korisnike koji velik dio svojih poslovnih aktivnosti provode na terenu, način rada za korištenje uređaja u rukavicama te unaprijeđeni sustav za unos tekstualnih poruka putem govora omogućavaju jednostavnu i prikladnu komunikaciju.

Telefon je prilagođen vođenju inventure i transakcija, skeniranju barkoda na licu mjesta te upotrebi mPOS sustava za plaćanje. Sadrži i vlastiti Samsung POS sustav za plaćanje pametnim telefonom, s certifikatom Visa Tap to Phone pilot programa.

Samsung Knox platforma omogućava zaštitu baziranu na hardveru, izolaciju podataka, enkripciju te ažurni sustav zaštite koji bi najvažnije poslovne informacije trebao osigurati od upada u sustav, zlonamjernog softvera te ostalih prijetnji. Uređaj dolazi i s čitačem otiska prsta te sustavom za prepoznavanje lica za terensko korištenje telefona bez potrebe dodira zaslona.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!