LEVEL U

Samsung otkrio posljednji dodatak u liniji slušalica

03.07.2015 u 15:33

Bionic
Reading

Samsung Electronics priopćava kako su predstavili nove LEVEL U bežične slušalice, koje 'donose najbolji zvuk u klasu uz moderan i ergonomski dizajn'

Južnokorejski div navodi kako LEVEL U slušalice donose naprednu tehnologiju i dugotrajnu bateriju, primarno kako bi osigurali bolje mobilno iskustvo - čemu pomaže i masa od svega 33 grama. Ergonomski dizajn krasi i nekoliko živih boja, plavo-crna, bijela, zlatna i plava.

'Uz neobičan dizajn, primijenili smo dodatna poboljšanja u skladu s potrebama naših korisnika', rekla je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga, IT-a i mobilnog sektora u tvrtki Samsung Electronics te dodala da 'LEVEL U spajaju modu, udobnost i performanse s najnovijim bežičnim Bluetooth mogućnostima, kao slušalice koje se lako koriste i u kojima će naši korisnici uživati'.


'Koristeći naprednu Samsungovu tehnologiju iz mobilne i audio industrije, slušalice LEVEL U opremljene su s dva mikrofona. Jedan prikuplja buku iz okoline dok drugi snima glas korisnika, za kvalitetno filtriranje pozadinske buke i čist zvuk prilikom telefonskih razgovora. LEVEL U također pružaju optimalno iskustvo slušanja, zahvaljujući tehnologiji koja reducira buku i jeku te 12-milimetarskim zvučnim jedinicama, koje omogućavaju puniju reprodukciju dubokih tonova te balansirane srednje i visoke tonove. Zahvaljujući Bluetooth verziji 4.1 i apt-X kodeku, korisnici mogu uživati u visokovjernoj reprodukciji zvuka', stoji u priopćenju.

Ove bežične slušalice će na hrvatsko tržište stići u rujnu ove godine, a očekivana cijena je 599 kuna.