POJAČANJE ZA TABLETE

Samsung nadogradio softver za Tab 10.1 i Note 10.1

18.01.2013 u 16:10

Bionic
Reading

U oba tableta bit će ugrađena poboljšanja aplikacija vezanih za Android 4.1 Jelly Bean, koja obećavaju potencijalno korisne nove mogućnosti

Evo pregleda najvažnijih.

Iz Samsunga tvrde će, između ostalog, biti poboljšana podrška za S Pen. Držite li olovku iznad aplikacija poput kalendara, preglednika i aplikacija za e-poštu, dobit ćete brzi pregled informacija koje nude. Dodana je mogućnost brzog pokretanja aplikacija i usluga koje najčešće koristite.

Moći ćete, kažu, slobodno mijenjati veličinu, pomicati i pribadati odabrane aplikacije, vrtjeti ih istovremeno ili dok radite u početnom zaslonu. Broj aplikacija koje ćete moći vrtjeti istovremeno i više od dvije aplikacije.

Ugrađena je podrška za slanje personaliziranih, rukom pisanih poruka i memoranduma putem e-maila, kao i unos rukom u S-Planer te dodavanje rukom pisanih bilješki na fotografije.

S Note je dobio još templejta. Moći ćete u njih izravno ubaciti video, a sam S Note pokrenuti s početnog zaslona.

Olakšano je odabiranje i pridodavanje sadržaja, kako bi ga se lakše i brže spremalo, kopiralo i dijelilo. Paper Artist nudi više različitih olovki i boja za crtanje, kao i efekata koje možete primijeniti na fotografije i druge medijske sadržaja.