ZA blagdanski UGOĐAJ

Samo za prave šmekere: Microsoft predstavio božićni džemper s motivom Minesweepera

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 02.12.2021 11:58
  • Objavljeno 02.12.2021 u 11:58
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Microsoft

Službeni ružni božićni džemper s tematikom Minesweepera napravljen je tako da istovremeno stvori osjećaje nostalgije i gađenja - sve po cijeni od 75 dolara

Microsoft je službeno predstavio najnoviji dodatak svojem blagdanskom asortimanu. Riječ je o božićnom džemperu s tematikom jedne od najpoznatijih Windowsovih igara - Minesweepera.

Dizajneri su pazili na detalje: ne samo da možemo vidjeti cijeli nivo Minesweepera oblikovan u božićno drvce, već i hrpu mina maskiranih kao pahuljice, kao i ikone za smanjenje prozora. Tu je, konačno, i klasični logo Windowsa 3.1.

Džemper s tematikom Minesweepera drugi je Microsoftov 'ružni džemper' - firma je prošle godine izbacila čak tri dizajna, uključujući onaj s tematikom MS Painta. Microsoft je također 2020. dio zarade donirao organizaciji Girls Who Code dok će ove godine pokloniti 100.000 dolara AbleGamersu, dobrotvornoj organizaciji koja pomaže gejmerima s invaliditetom.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Microsoft

Cijena ovog džempera je, doduše, malo paprena. Za njega treba izdvojiti 74,99 dolara, što je, ističe Verge, pet dolara skuplje od prošlogodišnje ponude. Džemperi su se, usput, prošle godine rasprodali za manje od dana.