UPOZNAJTE POSLODAVCE

Rimac Automobili dolaze na Job Fair 2016, svakako dođite

06.05.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Rimac Automobili će, uz prezentaciju svog poslovanja, na FER dovesti i simulator vožnje električnog automobila Concept Onea te svoj električni bicikl Greyp

U ponedjeljak, 9. svibnja i utorak, 10. svibnja od 9 do 18:30 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva bit će održan najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, Job Fair 2016. Uz FER, organiziraju ga studentske udruge KSET i BEST.

Ove godine na sajmu sudjeluje više od 40 poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i Googlea te Microsoft. Predstavnici kompanija bit će izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Poseban partner sajma Job Fair 2016. je tvrtka Rimac Automobili, koja će uz prezentaciju svog poslovanja, na FER dovesti i simulator vožnje električnog automobila Concept Onea te svoj električni bicikl Greyp.


Na Job Fairu 2016. predstavit će se poslovi i praksa u razvoju svemirskih tehnologija, interneta stvari, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogim drugim područjima.

Tijekom drugog dana sajma, na panelu Startupi, inkubacija & uspjeh sudjelovat će poslovni anđeo Saša Cvetojević, voditelj Huba385 Luka Sučić, osnivač GIS Clouda Dino Ravnić i direktor marketinga Omega softwarea Filip Fučić.

Pričat će o vlastitim startup iskustvima, uspjesima i neuspjesima te onome što su iz njih naučili i što im je pomoglo da im idući poslovi budu uspješni, a sve kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.