odsad i na stolnim računalima

Prvi korisnici Facebooka mogu se prebaciti na tamni način rada: Provjerite jese li i vi među njima

10.01.2020 u 14:16

Bionic
Reading

Ako vas izgled web stranice Facebook ne zadovoljava ili ne uzbuđuje, postoje neke dobre vijesti: društvena mreža dobila je novi izgled koji je u tijeku mnogim korisnicima

Ima tome već neko vrijeme kako je Facebook najavio da namjerava redizajnirati izgled radne površine svoje stranice za stolna računala, a neki korisnici već znaju kako to izgleda. Stranica je preglednija i čišća, postavljene su nove ikone, a tu je i najvažnija opcija prelaska na tamni način rada.

Ažurirani izgled web stranice u skladu je s redizajnom Facebookove mobilne aplikacije.

Kada je Facebook lani prvi put spomenuo redizajn, o njemu se govorilo kao o petoj verziji Facebooka. Sada je, izvještava CNET, mali postotak korisnika koje je odabrala tvrtka pozvan da testira 'Novi Facebook'.

Ako ste dio testne grupe, prilikom sljedeće prijave na Facebookovu stranicu pojavit će se skočni prozor. Zadani izgled redizajna je svjetliji od trenutne verzije, ali postoji i opcija toliko željenog i traženog tamnog načina rada. Tu opcijumožete pronaći u postavkama.

Evo pet zgodnih trikova za Facebook koje vjerojatno ne znate Izvor: Profimedia / Autor: NN

Svi kojima je odobren pristup Novom Facebooku pozvani su da kompaniji pošalju povratne informacije, što sugerira da se u budućnosti unesu još neke promjene, u skladu sa željama korisnika.

Službeni datum šire implementacije još nije poznat, no redizajnirani Facebook trebao bi se pjaviti negdje tijekom proljeća, javlja Tech Radar.