tri razloga za oduševljenje

„Preklopite“ svoje obaveze uz Galaxy Z Fold2

07.10.2020 u 09:07

Bionic
Reading

U užurbanoj svakodnevici često postavljamo pitanje zašto dan traje samo 24 sata. Dok, završavamo poslovne obveze, nastojimo posvetiti i dio slobodnog vremena prijateljima, obitelji, ali i nama samima. Kad bismo vam rekli da postoji pametni telefon koji maksimizira vašu učinkovitost i pomaže u multitaskingu, vjerojatno ne bi zvučalo uvjerljivo

Ipak, sudeći prema Ognjenu Bagatinu, ravnatelju Poliklinike Bagation, upravo je Samsung Galaxy Z Fold2 5G van svake kategorije. S ovim pametnim telefonom zaista možete „preklopiti“ sve vaše obveze, ali i slobodne trenutke.

Donosimo tri razloga zbog kojih ovaj pametni telefon nailazi na oduševljenje svih.

1. Zaslonom bez granica do kino iskustva

Magični 6,2-inčni Infinity-O Cover Screen omogućava vam provjeru svoju e-pošte ili gledanja omiljenog sadržaja bez potrebe za otvaranjem uređaja. S druge strane, filmofili, željni najnovijeg filmskog sadržaja svoju želju će ostvariti otvaranjem ovog preklopnog mobilnog uređaja te pogledati film koji požele. Masivni glavni zaslon od 7,6 inča uz brzinu osvježavanja ekrana od 120 Hz pruža neopisiv doživljaj kino iskustva, dodatno ojačan s najboljim dinamičkim zvukom i pojačanim stereo efektom.

2. Poboljšava vještine multitaskinga

Uštediti svoje vrijeme možete uz napredni višeaktivni prozor koji omogućuje pregledavanje više zaslona istovremeno. Dodatna fleksibilnost i brzina posebno se postižu uz poboljšanu Multi-Window Tray značajku koja omogućuje pregledavanje aplikacija istovremeno. Povlačenjem i ispuštanjem može se vrlo jednostavno povući tekst, slike i dokumenti iz jedne aplikacije u drugu pomoću Split Screen Capture. Dakle, Galaxy Z Fold2 se potpuno prilagođava vama. Kako bi se olakšao multitasking moguće je namjestiti optimizirano sučelje na glavnom zaslonu koje će u potpunosti odgovarati individualnim potrebama. Mislili ste da ste apsolvirali multitasking? Uz Samsung Galaxy Z Fold2 5G zasigurno ćete podići izvrsnost u multitaskingu na jednu sasvim novu razinu!

3. Fantastični foto trenuci u bilo koje doba

Galaxy Z Fold2 također je opremljen i vrhunskim performansama kamere. Dolazi s trostrukim 12-MP kamerama, a ljubitelje fotografije i video prikaza oduševit će Pro Video, Single Take, Bright Night i Night Mode funkcije. Dakle, bila noć, bio dan – Galaxy Z Fold2 omogućava vrhunsko foto iskustvo. Značajka Flex Mode omogućuje snimanje, fotografiranje i pregledavanje sadržaja u realnom vremenu što je izvrstan dodatak. Oživite vaše društvene mreže s Galaxy Z Fold2 uređajem te ovjekovječite poslovne trenutke jer kvaliteta je na impozantnoj razini koja ne može proći nezamijećena.

Dakle, Samsung Galaxy Z Fold2 5G definitivno je pametni telefon budućnosti. Ravnatelju poliklinike Bagatin, Ognjen Bagatin, ne krije svoje oduševljenje: „Samsung Galaxy Z Fold2 5G je čudo tehnologije i najbolji asistent za sve one koji žele podići nivo produktivnosti, lagan je za koristiti, a moram priznati da izaziva i poglede svojim modernim dizajnom i moćnim izgledom. Zaslon je toliko velik da imaš osjećaj kao da si na laptopu. Potpuno drugačije iskustvo od svih ostalih pametnih telefona koje sam imao do sada.“

Više informacija o Galaxy Z Fold2 možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-z/.